Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hamasi veretöö paljastas “vähemuste” ja teiste survegruppide tegeliku poliitilise ja ideoloogilise agenda

-
05.12.2023
Greta Thunbergit on ka liberaalses Euroopas juba nii palju arreteeritud, et teda võib julgelt ekstremistiks nimetada.
© Scanpix

Paljud vähemuste esindusorganisatsioonid ja eri valdkondade survegrupid on väitnud, et nad võitlevad kas kellegi õiguste eest või mingi kindla eesmärgi nimel, kuid pärast Hamasi verist aktsiooni, mis lõhestas maailma juutide ja palestiinlaste toetajateks, on näha, kuidas nad tegutsevad mingi ideoloogia raames.

LGBT on pikka aega rääkinud ainult sellest, kuidas nende eesmärgiks on samasooliste õiguste kaitse, ning nad solvusid väga, kui Poolas võrreldi agressiivset homoagendat nõukogude ideoloogiaga. Pärast Hamasi verist rünnakut aga selgus, et LGBT toetab Hamasi (mida palestiinlaste toetamine tegelikult tähendab), kuigi just transsoolise Dana Internationali kodumaa Iisrael on homosõbralik ja islamimaailm on geide suhtes vaenulik. Tõestust sai fakt, et samasooliste esindusorganisatsioon tegutseb vasakpoolsete ideoloogilises ruumis. (Pildil on India LGBT palestiinlasi toetamas ja juute hukka mõistmas).

Nüüd selgub sama ka kliimaliikumise Fridays for Future (FFF) kohta, mille Rootsi haru kinnitas teisipäeval, et toetab Gaza palestiinlasi, ehkki teda on kritiseeritud Iisraeli-Hamasi sõjas poole valimise eest.

“Vastupidiselt väidetule ei ole Fridays for Future radikaliseerunud ega muutunud poliitiliseks,” kirjutas Rootsi FFF  ajalehetede Aftonbladet ja Guardian arvamusartiklis.  “Me oleme alati olnud poliitilised, sest me oleme alati olnud liikumine õigluse eest.”

Oktoobri lõpus soovitas mitu Saksa poliitikut FFF Saksa harul katekstada suhted emaorganisatsiooniga, kuna FFF ja selle tuntuim aktivist Greta Thunberg olid avaldanud Gaza sõjas toetust palestiinlastele.

Organisatsiooni Saksa haru juht Luisa Neubauer ütles hiljuti usutluses Die Zeitile, et Greta Thunbergi vaated konfliktile on ühekülgsed. “Ma olen pettunud, et Greta Thunbergil ei olnud midagi öelda 7. oktoobri tapatalgute juudi ohvrite kohta,” ütles ta.

Kliimafanaatikud väidavad, et nad seisavad õigluse eest – kas ka noore saksa neiu Shani Louki eest, kes tapeti jõhkralt pühasõdalaste poolt Hamasi üllatusrünnaku ajal kontserdipaigale Iisraelis? Kas LGBT võitleb palestiinlasi toetades ka nende geide eest, keda Islamiriigi äärmuslased (Hamasi ideoloogilised vennad) nende poolt vallutatud Iraagi Mosuli linnas katustelt surnuks loopisid? Või ongi kõigi nende organisatsioonide eesmärgiks “õiglus meie omadele, teised ei loe”, nagu oli Black Lives Matteri puhul, kus vaidlustati loosung “Kõigi elud loevad”?

Organisatsioonid, kes siiani üritasid näidata, nagu võitleks nad kas lihtsalt oma sihtgrupi eest või siis kindla teema nimel, näitasid Hamasi rünnaku järel, et nad on ennast poliitiliselt ja ideoloogilisel maastikul ära määratlenud, nad on valinud poole ja minetanud sellega õiguse esindada pelgalt ühte ühiskonnagruppi. Sest kui võideldakse kümneid võitlusi, siis on see juba poliitika.

Uued Uudised