Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Agressorite tühistamise tühistamine

-
09.12.2023
Pariis
© Scanpix

Venelaste verise agressiooni algusest pole möödas kahte aastatki, tapatalgud käivad, pommid lendavad, kui juba istub Venemaa välisminister Lavrov teiste diplomaatidega ühise laua taga, kui diktaator Putin võetakse luksulikult vastu Araabia Ühendemiraatides, kui riigijuhid, kaasarvatud Kaja Kallas, naeratavad koos Valgevene juhi Lukašenkaga ühispildil, kui venelased lastakse olümpiale.

Alles see oli, kui raamaturiiulitelt korjati vene autorite teosed, kui Venemaalt pärit kaup lendas prügikasti, kui Venemaal esinenud artist tambiti mutta… ja Venemaa majandus on paremal järjel kui varem.

Selle napi kahe aasta jooksul on muutunud palju. Sõjaväsimus ja harjumine on viinud lisaks selleni, et abi enam ei jaksata anda, et juletakse rääkida venelaste edust ja ukrainlaste korruptsioonist.

Viimane uudis kõneleb sellest, et ajal, mil sõjategevus lahvatab maailma erinevates piirkondades, on Rahvusvaheline olümpiakomitee (ROK) andnud Venemaa ja Valgevene sportlastele loa osaleda tuleval suvel Pariisis toimuvatel suveolümpiamängudel.

Venemaa ja Valgevene on olümpialiikumisest eemal hoitud alates sellest, kui Venemaa alustas 2022. aasta 24. veebruaril Ukraina täiemahulist sõda. Samas on agressorriikide sportlased pääsenud taas võistlema mitmetel spordialadel, seda eeskätt ROKi initsiatiivil, samas ei tohi nad kasutada oma riigi sümboolikat.