Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kuni Eesti peaministriks on Kaja “Stark Logistics” Kallas, on ka uued Ukraina-algatused küünilised

-
14.12.2023
Estonia Scandal – nii on ka AP pildile allkirjaks pannud.
© AP-Scanpix

Poliitilisse auku kukkunud Reformierakond üritab taas Ukraina-teemaga veepinnale rabeleda, kuid nende algatused jäävad küüniliseks, kuni nende eesotsas on Vene-äriga vahele jäänud peaminister Kaja Kallas ja valitsuses erakond, kelle popp-poliitik pani pihta annetusrahad Ukrainale.

BNS vahendab: “Kaitseminister Hanno Pevkuri sõnul teeb Eesti Euroopa Ülemkogul ettepaneku, et Euroopa Liit peab olema valmis Ukrainat igal aastal toetama.” Kas Pevkur on hääletoruks pandud seetõttu, et Kaja Kallas on liiga Stark Logisticsi nägu?

Taas Ukraina-teemaga populaarsust kokku kühveldada üritav Reformierakond pole samas mingit puhastustuld läbi käinud, Kaja Kallas leiab endiselt, et tema perekonnaäri Kremliga oli legitiimne ning Johanna-Maria Lehtme ei huvita ei politseid ega prokuratuuri, teda üritatakse unustada.

Nii üritavadki poliitoravad taas Ukraina-teema ja maksumaksja rahaga ennast õilsaks teha, samas kui riik on majanduslikult põhjas ja rahvas vaesub.

Neljapäeval aga tuli uudis: “71 protsendi elanike arvates peaks Kaja Kallas peaministri kohalt tagasi astuma, kusjuures isegi Reformierakonna koalitsioonipartnerite toetajate hulgas arvab nii enamus, selgub Ühiskonnauuringute Instituudi tellitud küsitlusest.”

Reformierakonna Ukraina-kampaaniaid ei tasu tõsiselt võtta, need on vaid enda näitamiseks. Nii kirjutab BNS: “Pevkur rääkis Ukraina kaitseministrile võidule aitavast plaanist.” Sõda on patiseisus, aga Reformierakonnal on võiduks “pikk plaan”?

Uued Uudised