Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valusast holocausti-teemast Hamasi terrorismini – liberaalne Lääs on loonud ühiskonna, kus põrkab kokku kõik, mis veel saab

-
15.12.2023
See toimub liberaalse Lääne linnade tänavatel – palestiinlaste toetajad ründavad juute.
© Scanpix

Hamasi rünnak Iisraeli pihta paljastas selle, kui mäda on tegelikult Lääne liberaalse ühiskonna moraal.

Senini mängis Lääs vabalt holocausti-teemaga, eriti kui oli vaja rünnata “paremäärmuslasi”. Ka Eestis kasutati seda varianti Ruuben Kaalepi vastu, kui too kandideeris Integratsiooni Sihtasutusse – peagi selgus, et hoopis Eesti 134 vasakpoolset “kulturnikut” kalduvad antisemitismi, kui toetavad Gazat, Tartus aga korraldas palestiinlasi toetava miitingu Vene-meelne itaallane.

Kogu Läänes on paljastunud see, kui antisemiitlikud on liberaalid ja vasakpoolsed. ERR vahendab: “USA eliitülikoolides levivad antisemiitlikud meeleolud ning Harvardi ülikooli juudisoost tudengid ütlesid, et ei tunne end ülikoolilinnakus turvaliselt. Rikkad vilistlased leiavad, et Harvardi juhtkond ei taha antisemitismi vastu võidelda ning nõuavad ülikooli presidendi vallandamist.”

Just Lääne marksistlikud ülikoolid on nüüd saanud antisemitismi pesaks. Vasakpoolsed mängivad kokku suurte Lääne-Euroopa ja Ameerika moslemikogukondadega, kellega koos korraldatakse palestiinlasi toetavaid meeleavaldusi, nende aga köetakse üles juudiviha. Nonsenss on see, et ka LGBT on palestiinlaste poolel, kuigi Iisrael on üsnagi homosõbralik riik, ja nagu hoiatas üks Saksa tipp-poliitikuid, Gazas ei elaks vikerkaarelippu kandev inimene eriti kaua. Palestiinlasi toetavad ka “reedesed” kliimavõitlejad.

See on isegi naljakas, kuidas Lääs on nüüd pingesse tõmbunud, sest neil lasub kohustus järgida holocausti hukkamõistmise poliitikat, samas kui nende endi uusmarksistlikud ühiskonnad on selgelt Iisraeli vastu ja palestiinlaste poolt. Saksamaa on siiski järginud kindlalt juute toetavat poliitikat, keelates ära Hamasi ja temaga seotud organisatsioonide tegevuse riigis.

Hamas omakorda on ennast Lääne-Euroopasse sisse söönud ja valib nüüd terrori tee. ERR vahendab:”Saksamaa ja Hollandi politsei võtsid vahi alla mitu inimest, kes kavatsesid korraldada terrorirünnakut Euroopas asuvatele juudiasutustele. Tegemist on esimese korraga, kui Hamas plaanis terrorirünnakut Saksamaal. /…/ Berliinis vahistati kolm meest: Liibanonist pärit Abdelhamid Al A ja Ibrahim El-R ning Egiptuse päritolu Mohamed B. Lisaks peeti Hollandis Euroopa vahistamismääruse alusel kinni Hollandi kodanikust Nazih R.

Financial Times märgib, et tegemist on esimese korraga, kui Hamas plaanis korraldada terrorirünnakut Saksamaal. Varem piirdus äärmusrühmitus riigis ainult rahastuse otsimise ja propaganda levitamisega.

Taani võimud pidasid samuti neljapäeval kinni ja esitasid süüdistused terrorismis kolmele inimesele. Kuigi Taani võimud pole kommenteerinud, kas vahistatud olid seotud Hamasiga, tänas Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu Taani politseid. Ta lisas, et vahistamised aitasid ennetada rünnakut, mille eesmärgiks oli tappa süütuid inimesi Euroopa pinnal.”

Liberaalne Euroopa on üles ehitanud väga vastuolulise ühiskonna, kus põrkub kokku praktiliselt kõik, mis veel saab. On ennast asfaldi külge liimivad kliimahüsteerikud ja on kliimameetmete vastu protesteerivad farmerid. On õelutsevad “seksuaal)vähemused” ja on ajaloolisi väärtusi hindavad traditsionalistid. On radikaalfeminism ja hidžaabides käivad mosleminaised. On ennast rahvuslikuna hoidev Ungari ja on Prantsusmaa, kes üritab võidelda islamiseparatismiga. Jne, jne…

Uued Uudised