Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vestlussaade “Vaba sõna”: sundvaktsineerimisest ja surrogaatemadusest

-
15.12.2023
Laadime sisu...

Konservatiivide vestlussaates “Vaba sõna” räägivad EKRE saadikud riigikogus Anti Poolamets ja Varro Vooglaid vaktsineerimisvabaduse tagamisest, mille jaoks on EKRE esitanud karistusseadustiku muutmise seaduse sundvaktsineerimise ning muu sunniviisilise ravimite manustamise eest karistamise.

Tuuakse välja ravimifirmade poolt toime pandud seaduserikkumisi, mille eest näiteks USAs on Pfizer maksnud 2009. aastal 2,3 miljardit dollarit trahvi, mis on suurim meditsiinialane trahv ajaloos.  Euroopa Liidu organid uurisid seagripi pandeemia ülespuhumist Maailma Terviseorganisatsiooni poolt.

Lisaks käsitletakse saates teist EKRE eelnõu, mis puudutab karistuste suurendamist surrogaatemaduse kuritarvitamisel. Eestis on liberaalne meedia muutnud kangelasteks homoseksuaalse paari Mart Haberi ja Taivo Pilleri, kes ostsid lapsed USA surrogaatemalt. Varro Vooglaid tõdeb, et kõige suuremaks ohuks on meile oma valitsus, sest rahvusvahelised korporatsioonid ei saaks oma tahet läbi suruda.

Kui peaministriks oleks Martin Helme, nad ei saaks ravimigigandid oma tahtmist, aga kui peaministriks on Kaja Kallas, siis on võimalik EV muuta ravimifirmade käepikenduseks.

Konservatiivide poliitiline vestlussaade “Vaba sõna” on eetris Virumaa TRE raadios igal kolmapäeval kell 19 sagedusel 97,0 MHz. Samuti nüüd ka laupäeviti kell 12. Saade on järelekuulatav ka aadressil https://viru.treraadio.ee/