Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Kahjuks ei näe ma tulevikus midagi söödavat

-
16.12.2023
(:) kivisildnik

Et mitte takelduda (Linnart Mälli kasutatud aavikuvõitu keelend) jäägitult jukukoalitsiooni joobnud märatsemisse, võtan ennast kokku ja sihin kolmanda silma lähitulevikku. Tuleviku kirjeldamine polegi nii suur kunst, sest kõik, mis meil toimub, on lääne dementsuse odav ja naeruväärne koopia – ja seda udust koopiat nühib teha süvalombi transatlantiline molluskite kollektiiv, teadagi.

Pange tähele, varsti hakkab meie kommunistlik ajakirjandus veeretama juttu sellest, et aastal 2022 tekkinud liigsuremuse põhjuseks on liigne kehakaal, ülekaal või siis maakeeles pekk. See on uus globalistidest depopulaatorite ja progressorite jutupunkt, mida liitlase mõistagi teaduse vaimust kantud propagandamasin on hakanud jorutama.

Muidugi on see vale. Need kaabakad ei suuda liigsuremust enam varjata, asi on läinud liiga hulluks. Nad ei saa ka tunnistada, et põhjuseks on süstlahunta globaalne geeniväänamise eksperiment. Süstimine ei saa olla liigsuremuse põhjuseks, meil pakutud kuum suvi ei ole ka veenev külmal suvel, kevadel, sügisel ja talvel. Putin muidugi, kes siis selle vastu vaidleb. Vastu ei vaidle, aga ei usu ka.

Aga miks siis ei usu, kui hästimakstud teadlased ja propagandist nagu rauda raiuvad, et pekk tapab. Sellepärast, et pekk oli olemas ka enne aastat 2022 ja millegipärast ta enne süstla-aastat ei tekitanud hüppelist liigsuremust. Mida selle siiani küll tervisele kahjuliku, ent mitte lausa äratapva peki sisse pandi, et asi nii hulluks läks? Mul on üks ketserlik hüpotees, mida ma ei kavatsegi endale hoida.

Teine veelgi vähem usutav seletus on see, et pekk tekkis inimestele naha vahele alles aastal 2022, aga see on ilmselge lollus. Pekk on kogu aeg olnud ja läinud vaikselt hullemaks. Keegi peaks tulema välja peki-hokikepi graafikuga, nii nagu valetati kokku kliimasoojenemine, et vot läks järsku üles. Näita teadust, mis tõestab, et pekk läks aastal 2022 üle kriitilise piiri.

Ja näidake mulle, kui paljud liigsurnutest olid süstitud, et ei oleks mingit kahtlust, vandenõuteooriat ega jollerlikku haiget ila. Selge see, et seda pekujuttu ei saa ühelgi eelpool mainitud põhjusel tõsiselt võtta, ega selle jutu ajajaid, kes minu arvates on massimõrva kinnimätsijad ja seega inimsusevastase kuriteo kaasosalised.

Nii et kui hakkavad pekisolki suust välja ajama, siis jätke need näod ja nimed hästi meelde. Ja üks asi, mida ma soovitan veel silmas pidada seoses tuure koguva süstimisagitatsiooniga. Kui see on ravim, siis on tegemist ravimireklaamiga, ja reklaamidel peab olema see osa, mis kõigil ravimireklaamidel peab seaduse järgi olema ja mis kõlab umbes nii: “Tegemist on ravimireklaamiga, kõrvalnähtude või surma korral pöörduge perearsti, apteekri või hauakaevaja poole.” Kuidagi nii see käis.

Kui seda kohustuslikku ravimireklaami osa agitatsiooni juures ei ole, siis tuleb asjale anda ametlik käik ja võtta seaduse rikkujad vastutusele. Siiani pole ma küll süstlakampaaniatel seda kohustuslikku tekstiosa märganud, mine tea, ehk on silmad haiged. Igal juhul menetletakse seda eksperimentaalset ja ilget solki nagu ravimit ja seda süstivad sulle meedikud, see toimub meditsiinisüsteemis. Mis ta siis on, kui mitte ravim?

Ja kui ta ei ole ravim, siis mis ta sellisel juhul on ja miks teda peaks süstima? Vastuseta küsimused. Ehk on süstlates lihtsalt peki ladestumist soosiv ollus, seega ikkagi liigsurmani viiv ja paha asi. Liigsurmal ja surmal pole vahet – ka liigsurnud maetakse maha või visatakse tulle ning kustutatakse kodanike nimekirjast jäädavalt.

Varro Vooglaid juhtis ühes saates tähelepanu sellele, et kusagil ogaras päevalehes oli keegi nooruk halanud teemal, et ei tea, mis saab, et enam ei peagi süstima. Ma ütlen sulle, armetu onkiloon, mis saab, saab ka ilma sunni ja vägivallata süstida, pöördu lihtsalt selleks volitatud süstija poole ja planeet, nagu ma väga loodan, saab depopuleeritud nagu pühade muna.

Kes ikkagi usub globaliste, jollereid, igasuguseid süstlarahaga ära ostetud meelelahutajaid ja sotsiaalmeedia sadiste, see süstigu. Mina keelama ei hakka, meil on vaba maa ja geneetiline enesetsensuur on teretulnud. Enesetapjatele ei soovita, sest päris kõiki ja kohe see solk jalust maha ei niida. Lotomängijatele on see aga igati sobiv ajaviide, sest 18 miljonit tüüpi üle maakera olevat peavõidu kätte saanud, rahu nende põrmule, seda ebaloomulikku kadu tõestab mingi latiinode uuring.

Mõistagi on rohkem igasuguseid sante ja vigaseid, aga mis neilgi viga, saavad käia velskri vahet ja kohtuda seal uute ning huvitavate ohvritega, mõtlemisainest juba puudust ei tule. Ja kui parasviisi muud trenni ei tee või ei saa teha, siis on ka aju harjutustest kasu. Kui kauaks, see on muidugi iseasi.

Globalistide kisakoor pole muidugi veel välja mõelnud valet, millega seletada lihtsameelsetele tobukestele liigsurmade järel tekkinud sündimuskriisi, eks ole meilgi kaevatud põhjatu demograafiline auk, millist pole nähtud ei sõdade, küüditamise ega eurovisiooni ajal. Meil langeb see kokku jukukoalitsiooni mõõdukalt menstruaalse tsükliga.

Samas pole sündimus probleem, sest Ukrainast, Palestiinast ja teistest globalistide õhutatud sõjakolletest saab tuua sisse piiramatus koguses kas terveid, poole jalaga või aidsihaigeid uusi kodanikke. Siin langeb süstimise vajadus ära, sest süstil ja aidsil ei näi suuremat vahet olevat, üks immuunsuse kamm kõik.

Mingil hetkel muidugi selgub, et pagulased osutuvad suures osas elukutselisteks töötuteks, mõõdukateks Hamasi pealõikajateks ja rindelt põgenenud simulantideks, ühesõnaga koormaks. Aga nagu öeldakse piilupardi koomiksis, seda koormat on kerge kanda. Ja kannavad, kus nad pääsevad, ikka helge tuleviku poole – süstlatõbine kannab aidsihaiget.

Kui demograafia kollapsit üldse põhjendama hakatakse, siis sellega, et on liiga vähe homoabielusid või et homoperedes on liiga vähe koeri. Annetage kuumale homapaarile, kes kaotas oma koera aastavahetuse jõugupaugu pöörises. Oletan et see läheb nii või kuidagi teisiti.

Igal juhul ootab meid ees uus aasta, täis uusi ja veel idiootlikumaid valesid ja eluohtlikku propagandat, homoseksuaalset sõjahüsteeriat, uusi ootamatult pekisurma surnud alakaalulisi töötuid ja valgete ülemvõimu tõttu sündimata jäänud laste horde. Uus on uue aasta juures ehk ainult hävitav kaotus idarindel, mille üle mul on sügavalt kurb meel. Ikkagi slava jne.

Ma tahan, et Pika Hermanni otsas lehviks sinimustvalge lipp ja et selle püha lipu all ei sagiks ringi reeturid, idioodid, globalistid, süvariigi mõjuagendid ja muud selgrootud molluskid, põhiseadusliku korra vaenlased ja õõnestajad. Vaatan seda torni vaimusilmas, ent pilt on udune.

Et pilt oleks selge, vali Sven Sildnik riigikokku. Eesti vabaks! Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 16.12.2023