Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jõulud meesteseksiga? Tänan, ei!

-
16.12.2023
Nad tahavad igal pool pildil olla.
© Scanpix

Kõik ilmselt teavad, kes ja mis kontekstis räägivad, et “mis saab teil olla teiste armastuse” vastu. Saab küll, kui nende kannikaid näkku topitakse.

Laupäeva pärastlõunal hakkasin Duoplayst vaatama jõulufilmi “Jõulud Bramble`is”. Need filmid algavad alati reklaamidega ja arvake, mis oli esimene reklaam? Tervise Arengu Instituudi sõnatu meesteseksi reklaam!

Ekraanil on mehe paljas tagumik, Durexi kondoomid ja soovitused, kust otsida meesteseksi kohta teavet ning ei öelda ainsatki sõna. Ja sellega tervitatakse inimesi, kes soovivad vaadata südamlikku jõuluperefilmi.

Meile on kogu aeg korrutatud, et “see” olevat nende asi, me ei pidavat teiste magamistubadesse piiluma, samas kui nemad ise tulevad karnevalparaadiga tänavatele ja lajatavad jõulufilmi vaatajale kohe TAI pornoreklaamiga, mis on ilmselt loodud maksumaksja rahaga.

Uuest aastast tulevad mehe ja naise asemel esimene ja teine abielluja, aga esimene ja teine on paljaste kannikatega juba ekraanil. See ei ole “jõulumeeleolu”, mida sealt näha tahaks.

Kas tõesti on raske aru saada, et need “uusväärtused” ei meeldi paljudele, eriti veel kui nad agressiivselt kannikaid välgutavad?

Jüri Kukk, toimetaja