Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poistepilastamisega kuulsaks saanud katoliku kirik andis järgmisele patule õnnistuse

-
19.12.2023
Paavst Franciscus järgib ilmalikku ja patust maailma, mitte Jumala tahet.
© Scanpix

Paavst Franciscust on ammugi peetud mitte Jumala, vaid Marxi; mitte vaimse, vaid ilmaliku maailma; mitte usu, vaid poliitika ja ideoloogia esindajaks – rändab ta ju palvetamise asemel ringi kliimakonverentsidel, immigratsioonikeskustes ja muudes kohtades, kuhu koguneb väidetavalt Saatana eksitatud materiaalne maailm. Nüüd on paavst jõudnud Soodomasse ja Gomorrasse.

Hiljuti andis paavst õnnistuse nähtusele, mida Piibel taunib. Veebiväljaanne Meie Kirik kirjutab: “Paavst Franciscuse heakskiidul avaldatud Vatikani usudoktriini dikasteeriumi värske dokument näeb ette võimaluse õnnistada mitteabielulises suhtes elavaid paare ning samuti samasoolisi paare väljaspool liturgiat ehk ametlikku kiriklikku talitust. /…/ Dokumendile on alla kirjutanud usudoktriini dikasteeriumi prefekt kardinal Víctor Manuel Fernández ja sekretär monsenjöör Armando Matteo, kuid samuti paavst Franciscus. /…/ Katoliku kiriku ametliku õpetuse kohaselt tähendab homoseksuaalses suhtes elamine surmapattu.”

Päris paari panema katoliku kirik veel ei hakka, kuid õnnistamise lubamine laseb eeldada, et ega see aeg kaugel ole.

Katoliku kirikult võiski seda oodata, sest sealt on võrsunud palju pedofiiliaskandaale poiste kuritarvitamise kohta. ERR kirjutas aastal 2012: “Süüdistused laste seksuaalses kuritarvitamises on katoliku kirikule maksma läinud umbkaudu 2 miljardit dollarit, on öeldud kahe ameeriklase koostatud raportis.

Rahvusliku Katoliikliku Riskitõrje Grupi president Michael Bemi ja lastekaitsekonsultant Patricia Neal katoliiklikust organisatsioonist Virtus arvestasid kokku raha, mis katoliku kirik on kogu maailmas kulutanud ja peab vastavalt kohtuotsustele veel kulutama seksuaalse väärkohtlemise ohvritele hüvitiste maksmiseks. Nad tutvustasid raportit eile Roomas Pontificia Università Gregoriana korraldatud rahvusvahelisel sümpoosionil, vahendasid Vatikani Raadio, uudisteagentuur ANSA jt.

Ainuüksi USA-s on katoliku kirik pidanud sel otstarbel kulutama 500 miljonit dollarit.”

Kui homo- ja pedofiiliakalduvused on katoliku kirikus nii suured, siis on uudis isegi arusaadav. Saatan kiusab paavsti üha tugevamini.

Uued Uudised