Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lääneriikide poliitkorrektsed katsed ebaseaduslikku rännet kontrolli alla võtta on ette nurjumisele määratud

-
20.12.2023
Nii ronitakse üle Mehhiko lõunapiiri, et jätkata teekonda USA suunas.
© Scanpix

Lääne-Euroopa riigid ja USA näevad, et illegaalne massimigratsioon kasvab üle pea, aga meetmeid selle piiramiseks on iseloomustatud nii, et kui varem dokumenti ei küsitud, siis uute “seaduste” järgi võiks sisserändaja selle esitada küll, kui viitsib või see olemas on.

Prantsusmaa parlamendi alamkoda kiitis teisipäeval heaks valitsuse seaduse, mis karmistab immigratsioonireegleid, vahendab AFP. Prantsuse senat võttis immigratsiooniseaduse juba varem vastu. Seadust kritiseerisid vasakpoolsed, kes ei taha üldse massirännet piirata, ja parempoolsed, kes pidasid valitsuse samme liiga lahjaks.

Euroopa Liidu algatused on täiesti mõttetud, sest nende aluseks on illegaalide vastuvõtmine igal juhul ja siis nendega tegelemine. Vasakliberaalses Euroopas lõpeb see vaid käputäie migrantide tagasisaatmisega, põhiosa neist jääbki Euroopasse.

Euroopa Liidu riigid ja seadusandjad jõudsid kolmapäeval kokkuleppele vaadata üle ja parandada ühenduse seadused, mis puudutavad asüülitaotlejaid ja sisserändajaid, ütles Euroopa Komisjoni asepresident Margaritis Schinas.

Reform näeb ette muuhulgas ka kiiremat ebaseaduslike saabujate menetlemist, piirialadel kinnipidamiskeskuste loomist, asüülitaotluse tagasi lükatute kiirendatud korras maalt välja saatmist ja solidaarsusmehhanismi rakendamist, mis võtaks suurema surve ära Euroopa lõunapoolsetelt riikidelt, vahendab AFP. Nagu näha, pole rände blokeerimisest juttugi.

Bideni-Ameerika aga upub migranditulva alla, kusjuures võimas riik on minetanud võime neid majutada. Peamiselt Kesk-Ameerikast tulijad toovad USA-sse kaasa kõik oma probleemid, sealhulgas organiseeritud kuritegevuse ja uimastikaubanduse.

USA-sse saabunud immigrantide arv tõusis tänavu viimase 20 aasta kõrgeimale tasemele, selgus teisipäeval Ühendriikide rahvaloenduse büroo esialgsetest andmetest.

USA rahvaarv on tänavu suurenenud 1,6 miljoni inimese võrra, sellest kaks kolmandikku rahvusvahelise migratsiooni kaudu, tõstes rahvaarvu 334,9 miljonile. Tegemist on teise aastaga järjest, mil immigratsioon on suurem kui sündimus, vahendab AP.

Tõsiselt võitlevad massirände vastu üksikud riigid, näiteks Ungari ja Taani. Efektiivset võitlust takistavad poliitkorrektsus ja võimas vasakpoolne massirännet heakskiitev agenda.

Uued Uudised