Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Petitsioon kutsub üles Euroopa sisserändepoliitikat muutma (lisatud link petitsioonile)

-
28.12.2023
Jaak Madison.
© UU

Euroopa Parlamendi Identiteedi ja Demokraatia fraktsioon (sinna kuulub ka Jaak Madison) algatas koos Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga allkirjade kogumise, mille eesmärk on Euroopa Komisjoni ning Euroopa Parlamenti veenda oma sisserändepoliitikat muutma.

“2022. aastal rändas Eestisse 50 000 inimest. Viimase 20 aastaga on sisserännanute arv kasvanud viiekümnekordselt. Selle trendi peatamiseks kogume allkirju survestamaks Euroopa Komisjoni ja parlamenti,” kirjutas europarlamendi saadik Jaak Madison.

Euroopa Komisjoni läbisurutav migratsioonipakt on petitsiooni algatajate hinnangul olukorda halvendamas, kuna soovitakse esialgu ümber jagada 30 000 immigranti aastas, millest pääsemiseks tuleb iga loobutud immigrandi eest maksta 20 000 eurot.

“See vaid kiirendab protsessi, millega eestlased muutuvad lähitulevikus oma pealinnas napist enamusest kindlaks vähemuseks. Liigume kursil, kus Rootsile sarnaselt ühiskond lõheneb väikesteks gruppideks, sotsiaalne sidusus ja omavaheline usaldus väheneb ja kuritegevus tõuseb. Selle lõpptulemusena ei ole meil enam Eestit, mida hoida,” seisab algatuses. “Mida valjemalt kõlab eestlaste ja ka teiste Euroopa rahvaste hääl, seda enam on lootust, et poole aasta pärast toimuvate europarlamendi valimiste valguses saame rahvastevahetusele pidurit tõmmata ja uues parlamendi koosseisus juba immigratsioonitrendid ümber pöörata.”

Praeguseks on oma allkirja üle 2300 inimese. Kokku on vaja saada vähemalt 5000 allkirja.

 

Link petitsioonile:

https://ee.idgroup.eu/massiimmigratsioon?fbclid=IwAR2MvpCRqUXw6kx6_vbk564YoTmRVC1cBeFHtNqHWNGC2_hR4yaPOQt6ehY