Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

ÜLLA VÄHK: Andrus Ansip teab, mida räägib

-
28.12.2023

Andrus Ansip on tulnud Vikerhommikus välja selge seisukohaga: “peaminister Kaja Kallase usalduskrediit on kadunud ja ta tuleks välja vahetada”.

Ansip on:

1) tugeva reaalhariduse ja reaalmõtlemise võimega ja

2) ei ole konjunkturist. See ongi peamine, tal on reaalmõtlemise baas ja isiklik selgroog piisav, et tulla välja oma selgelt väljendatud arvamusega kriitiliselt ohtlikuks kujunenud olukordades.

Ansipil on võime nii tulla välja kriitiliselt ohtlikes olukordades kui suutlikkus langetada õigeid otsuseid ja suutlikkus need otsused ka ellu viia.

Praegune bandet meenutav reformierakond ja tema allaandlikud kaasajooksikud, armetud konformistid nii koalitsioonis kui süvariigi aparaadis ei suuda, mitte ainumaski neist ei suuda ei objektiivset tõtt tunnetada, veel vähem seda väljendada ja veel-veel vähem riigis möllavale kuritegelikult suunatud allamäge veeremisele vastu astuda.

Nii et kas (viimne) kuristik Eesti riigile ja eesti rahvale või hakkame lõpuks mõtlema. Ansipi ideoloogilised vaated võivad olla rahvuskonservatiividele vastandlikud, kuid siiski vaid osaliselt. Ühine on soov saavutada Eesti riigi mõistuspärane juhtimine nii majandusliku, riigikaitselise kui rahvuse kestmise mõttes.

Aga mis on tõeliselt m ü s t i l i n e, on see, et praegune Refi-maffia päikesekuningannaks pühitsetud kurja nõia ja tema tagatoast kõiki niite tõmbava isakese juhtimisel on teinud nagu lakmuspaberil nähtavaks, et kõik isikud in corpore nii koalitsioonis kui süvariigi aparaadis on orjastatud mõistusega.

Ainus mõtlemiskeskus riigis on täna rahvuskonservatiivne EKRE.

Ülla Vähk