Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

KERT KINGO: Sügava lume alla mattunud lootused…

-
28.12.2023
Kert Kingo

Mida tõi meile aasta 2023?

▪︎ Eesti riigi, oma rahva ja perede vaenuliku valitsuse.

Valitsuse, kes maksustab raha puuduse põhjendusel oma inimesi üha uute ja uute maksudega, jagades ise samal ajal sadu miljoneid teistele riikidele.

▪︎ Meie põhiseaduse alavääristamise.

Meie põhiseaduse mõtet ja seal sätestatut on liberaalsed valitsejad väänanud ja “tõlgendanud” oma suva järgi. Jultunult ja häbenemata.

▪︎ Laiaulatusliku “seadusliku” korruptsiooni.

Sõnast “õigusriik” on tehtud kilp, mille taha vajadusel varjuda ja mida kasutada oma räpaste tegude õigustamiseks. Kehtib suvaõigus, s.o omadele üks ja teistele teine. Tegutsetakse põhimõttel, andke meile inimene, küll meie leiame paragrahvi!

Aga kevad tuleb niikuinii!

Nii kindel tunne on, et me ikka rohepöördesse kõvasti panustame. Täna pole vaja karta kliimaneutraalse elektrienergia puudust, sest paksu lumega kaetud päikesepatareid toodavad vaatamata päikese puudumisele tublisti rohelist elektrit. Ka tuulegeneraatorid toodavad vaatamata olematule tuulele uhkete tiivikute seistes meile aina kliimasõbralikku elektrit juurde.

Julgen kinnitada, et ca 3 kuu pärast jõuab tasapisi kliima soojenemine ka Eestisse ning kõik praegune muutub. Lumi sulab ja temperatuur aina tõuseb.

Aga, nüüd, kui meil on loodud uhke kliimaministeerium, saabub kindlasti igasugusele soojenemisele lõpp ja päikesepaneelid ja tuulegeneraatorid saavad rahus lume all, ilma päikese ja tuuleta igavesti oma kliimaneutraalset tööd teha.

Kert Kingo