Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

( : ) kivisildnik: Väljasureva eesti rahva hauakiri

-
30.12.2023
(:) kivisildnik

On aasta lõpp, on lõpp ka laiemas mõttes, ütlen otse välja – kõigega on lõpp. Sõjaga, demokraatiaga, sõnavabadusega, eelkõige terve mõistusega, kindlasti eesti rahvaga, aga võimalik et ka ainevahetuse ning bioloogilise eksistentsiga. Lavale on toodud väljasuremise komöödia viimane vaatus. Naljakas ta muidugi ei ole, nalja tegemiseks on annet vaja.

 

Pealik pidas kõne, õigemini andis küll intervjuu, nii on lihtsam, pole vaja nii palju mõelda ja igasuguseid asju meeles pidada. Ma pean silmas meie meespresidenti. Kohe kuidagi ei tahaks meespresidendist rääkida, naispresident oleks ikka kuidagi emasem, aga no ei ole enam naispresidenti, tuleb kuidagi rõhumise ja seksismiga läbi ajada.

Naised pole võimelised rõhuma, see on globalistlik fakt. Aga eks meespresidentidel ole ka omad nõrkused, näiteks ei ole üks selline võimeline muretsema eesti rahva ja keele pärast. Demograafiline olukord on seninägematu katastroof ja väljasuremine ainult süveneb – eestlastel lapsi ei sünni, immigrante aga imbub sisse igast idabloki nurgast. Aga kust sa empaatiat võtad, kõik on antud peaministrile, rohkem lihtsalt ei ole.

Põhiseaduse järgi on riik eesti keele, eesti kultuuri ja rahvuse säilimiseks läbi aegade. Idaslaavlaste, kommunistide, aafriklaste ja kalifaadi-entusiastide säilitamisest ei ole juttu. Kui meil valitseks küllus, õpetajatel oleks palk majas ja maakoole ei pandaks kinni ja paljulapselised pered saaksid piisavat ja väärikat toetust, ka siis ei oleks mõistlik ülejääke ilma toimiva plaanita ja ilma arupidamata kaotatud sõdadesse investeerida ja igal seitsmel juhul kümnest abistada võõraid hädalisi, sest enda omade jaoks raha kohe üldse ei ole. No ei ole.

Eestis vaeste, väätite ja rõhutute puudust muidugi ka ei ole. Ma pean silmas palgavaeseid ja lihtsalt vaeseid, ka inflatsiooniga puupaljaks tehtud pensionäre. Meil oli just äsja ligi 70 000 töötut, kellest pooled olime me laiast maailmast siia toonud. Me kuidagi naudime seda olukorda ja tahame veel rohkem tööjõu turgu avada, vähe veel töötuid, valitsusel on rohkem vaja. On ju hea valitsus? Selline hoolitsev.

Miks ei võiks need globaaltöötud olla kultuuritegelaste, näiteks virelevate näitlejate teenriteks, aitaksid neil nälgida. Tahad abiraha ja Eesti Vabariigis õilmitseda, too näitlejale õlut ja vii tal solk välja, süga selga, küta sauna, tee mis vaja. Ehk on kultuuriheerosel ja kommunistil vaja trennis sparringupartnerit või poksikotti, võimalusi on. Nii õitseks eesti kultuur, keegi teeks lõpuks ometi voodi ära.

Näitlejatel on vaja teinekord mõõgavõitlust harjutada. Kes sobiks selleks paremini, kui reaalse sõjakogemusega ennastohverdav immigrant? Nii saaks päästetud eludest eesti kultuuri loomulik osa ja vanaduses saaksid eesti kultuuri abijõud kirjutada mälestusi: minu elu selle ja selle kommunisti või kliimaaktivisti palees.

Ja kui ETV kavatseb jälle metsatöölisi ja maainimesi mõnitada, siis saab mõne vasaktolguse selja taha rivistada sada tuhat mootorsae ja mustaks värvitud hammastega immigranti – ehk oleks siis natuke naljakam. Mulle meenub vähemalt kaks kalifaadi taustaga naisepõletamist siin samas paepealsel maal. See on muhe aines huumoriks ja meelelahutuseks. Anna minna.

Aktivistid ja vähemused elavad meil hästi, vähemalt siis, kui nad on võimelised deklareerima, et teevad nalja või kultuuri. Kirjanikupalgale võeti kaks immigranti (üks neist ka tõesti kirjanik), üks vähemtuntud homo, üks kliimafilosoof ja ilmselt ka mingi hämar feministlik ollus. Andmed ja teosed on õige napid, ei saa üldistada. Kui oleks tuhat homo kirjaniku palgale võetud, siis saaks teha statistikat, hetkel ei ole see võimalik.

Kas siis selline kultuurieliit ei vaja hoolitsust, teenreid, holoppe, aednikke, talli- ja toapoisse? Mina väiden kindalt, et vajavad. Võiks anda kamba peale ka eralennuki, muidu see kliimavõitlus jääb veel soiku ja mis siis küll saab. Keegi ei tahagi teada.

Õnneks on süstimise kampaania jälle käima tõmmatud ja teleka juttu uskuvad piiratud analüüsivõimega liberalismist läbi imbunud isikud saavad surmatõve vastu nn kindla kaitse, mis olevat ka täiesti täiesti ohutu.

Ma kinnitan ebakindlas kõneviisis, et haiguste vastu ehk ei ole nii kindel, aga kliimakindluse annab surakas pahatihti, suts ja valmis. Saad kliimat vaadata altpoolt, läbi murukamara. 18 miljonit olevat mingi uuringu järgi süstisurma surnud, seega ei pea nad enam kliima pärast pead valutama ja ka vigaseks jäänutel on muud ja palju väiksemad mured.

Mu meelest on see eksperimentaalne solk, mürk ja täielik pettus. Õnneks jagavad minu süstiskeptitsismi ka laiad massid ning Eesti on minema visanud kõige rohkem vaktsiine ühe elaniku kohta, vähemalt selles oleme Euroopa meistrid. Õnnesoovid elu ja tervise valinud kodanikele. Agitaatorid ja propagandistid ei ole tasemel, on vaja rohkem pingutada.

Selle pasa jaoks raha on. Mu meelest on väga mõistlik, et süstlasaast on vabalt saadaval, aga ei ole kohustuslik. Kõik, kes tunnevad, et nad on planeedile koormaks, saavad selle olluse abil teostada geneetilist enesetsensuuri ja see tänuväärne kliimateadlikkuse ilming näib olevat äärmiselt massiline, tõhus ja ohutu. Midagi enam nagu ei sünni, ma pean silmas lapsi. Aga eks enamus ongi lollid, nagu on tuvastanud juhtivad oravad-eksperdid.

Me oleme piinlikus olukorras, kus mõned on ootamatult vähki või äkksurma surnud, paljud seletamatult või iseeneslikult sandistunud ja suur hulk üleöö sigimatuks osutunud, aga presidendil suva. Kui tal on kuskilt eiteakust piisavalt lapsi võtta, siis ma muidugi ei imesta.

Kuidas kellelgi, aga üldine trend on selline, et oh jah, tuli mõte sigida, aga midagi ei tule enam välja. Aga parem on, kui mingi aja pärast enam ei üritagi, ida-aids on liikvel ja selle kuritõve vastu päris head süsti ei olegi. Aga kui probleemist ei räägi, siis on ikkagi kergem.

Ametlikult probleme pole ega tohigi olla, aga igaks juhuks ja kindluse mõttes on mul eesti rahva hauakivile ilus epitaaf juba valmis kirjutatud: Siin elas eesti rahvas, vireles aegade algusest peale palgavaesuses, laulis heleda hjaalega, pedestus ja suri, rahu tema põrmule.

Kui sa tahad, et see hauakivi saaks suur, kullast kirjaga ja väga ilus, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil ja vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 30.12.2023