Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

“Kaja Kallas kupjana on just see, mida väärib üks orjahingega rahvas”

-
30.12.2023
Karikaturist on väga hästi kujutanud tänast Eesti “eliiti” rahva kukil.
© Erki Evestus

“Praeguse võimuga kukub Eesti riik nagunii, iseasi kumbale poole”. Nii arvab üks inimene sotsiaalmeedias, lisades: “Kaja Kallase valitsusel pole tegelikult häda midagi, see on just see, mida orjahingest vabaneda mittesuutev eesti rahvas väärib, kui Prigožini-möla uskuma jäädes valib petliku maksutõusu-, homo- ja vihakõnekoalitsiooni.”

Meil on täiesti venestunud venemeelse võimuga pealinn, kus venelased ei üritagi enam eesti keeles rääkida, ammugi mitte seda õppida. Kapo andmetel on meil kümme tuhat moslemit ja see arv ilmselt lähiaastatel kuni kolmekordistub. Meil on ettevõtjad, kes armastavad töökätena palavalt odavaid venekeelseid usbekke, moldovalasi ja teise ekssovjette.

Venemaa ei ole ainult Putin. Venemaa on ka “Vene maailm lähivälismaal”. Venemaa on see Vladimir, kes Reporterile ütles: “Milleks eesti keel? Olgu inglise ja vene keel!” Venemaa on ka Eesti kodakondsuse saanud Tomski liberaal Andrei Kuzitškin või Eestit sõimavad Julia Aug ja Yana Toom.

Meil on tekkimas slaavi riigike, mille vallutamiseks ei ole vaja Putini armeed. Piisab viienda kolonni nagistamisest, pronksiööst ja ongi Narvas uus Donbass. Aga ilmselt pole sedagi vaja. Reformierakonna valitsemisel tekib Venemaa siia nagunii, mida on näha Jegeni Ossinovski ja Kristina Kallase sõnavõttudest venekeelse hariduse teemal, Mihhail Kõlvarti tegevusest ja ennekõike Tallinna internatsionaliseerumisest.

Eesti riik on sedavõrd mandunud, et eesti noored peavad Tallinnas töö leidmiseks oskama vene keelt ja kui ei oska, siis hakkama seda õppima – see on sedavõrd absurdne ja loomuvastane olukord, kui saab üldse olla. Noored eesti arstid pigem lahkuvad Eestist, sest ei soovi õppida haiglates nõutavat agressiivse idanaabri keelt. Toetame Ukrainat, aga kummardame sügavalt Kremli keele ees.

Eesti riik võib kukkuda Moskva poole, aga ka Brüsseli poole. Või saab sellest ühisvaldus. Kaja Kallas on eesti rahvale “kinkinud” tohutult saavutusi, mida me nüüd mõnuga mekime.

Me oleme saamas mõttetu Rail Balticu, millega keegi kuhugi ei sõda ja millega pole midagi vedada. Me hävitame kliimahüsteerias oma odava kodumaise põlevkivienergeetika ning hakkame taevasse ja merele vaadates nägema seal sadu vuhisevaid labasid. Seaprae asemel hakkame sööma putukaid ja suleme “peeretavad” lüpsifarmid. Autod maksustatakse luksuseks ja meist saab maksukõrgusteparadiis.

Mehe ja naise asemel on eelistatud lapsi ostvad ja teineteise kubet jõllitavad mehed. Eesti tüdrukute unistuseks on sugu muuta ja poisiks hakata. Või mingiks vahevariandiks. Prioriteediks on soota, juurteta ja ajaloota inimesed.

Me pöördume tagasi kõigepealt “vaikivasse ajastusse” ja siis 1940. aastasse, kus riigi likvideerivad kas siia kogunenud venemeelsed või mõned Donald Tuski moodi Brüsseli satraabid: 1918. aasta iseseisvus-  ja 1991. aasta taasiseseisvusideaalid on juba prügikastis.

Eesti riiki on väidetavalt vaja ainult eestlastele, kõik teised saavad hakkama ka mistahes muu variandiga. Tundub, et ka eestlased ise saavad – miks siis muidu valiti võimule Reformierakond, Eesti 200 ja sotsid, kes viivad meid tulevikku nagu Rootsis, kus araablased võitlevad granaatidega mõjuvõimu pärast sealsetes linnades, või Venemaale, kus Mordvas, Mari Elis, Udmurtias ja Komimaal on meie hõimurahvad kadunud kolkaküladesse.

Miks on Kaja Kallas ikka veel võimul? Küllap vist seepärast, et paremat valitsejat see maksutõuse alla neelav rahvas ei väärigi… Kaome kasvõi olematusesse, aga peaasi, et rahvusmeelne EKRE võimule ei saaks…

Allikas: kommentaarid sotsiaalmeediast