Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO I Varro Vooglaid: lootkem, et uus aasta ei tule lõppevast raskem

-
31.12.2023
Laadime sisu...

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Varro Vooglaid võtab videos kokku lõppeva aasta, mis oli tema jaoks kahtlemata erakordne, sest suure elumuutusena asus rahva teenistusse riigikogu liikmena.

“Opositsioonisaadikuna ei ole lihtne taluda oma pidevalt tunnetatud suutmatust midagi päriselt ära teha. Aga loodetavasti on senistest pingutustest olnud siiski mingil määral kasu – kasvõi selleks, et anda olulisi põhimõtteid kajastavatele seisukohtadele laiemat kõlapinda,” ütleb ta. “Kindlasti sain selle aasta jooksul riigikogus näha palju rohkem seda, mis teeb hingele valu, kui seda, mis pakub võimalust rõõmustada. Eriliselt valusa pitseri jätab lõppevale aastale abielu institutsiooni väärastamine Eesti Vabariigis – samm, mis on meie poliitilises ja bürokraatlikus süsteemis sügavalt juurdunud orjameelse ja ebaväärika, lömitava vaimse hoiaku väljendus.”

Vooglaid lisab, et ärgem kaotagem lootust ning vältigem kurja ja tehkem head – selleks pakub elu võimalusi iga päev, sõltumata sellest, kui head või halvad ajad meid ees ootavad. Ja kui põlv paindub, siis palugem jätkuvalt Jumalat, et me ise ja meie rahvas pääseks hukatusest. Sest on ju öeldud: “Inimeste käes on see võimatu, kõik on aga võimalik Jumala käes.” (Mt 19:26)

Vooglaid soovib rahulikku aastavahetust ja ühtlasi loodab kujunenud olukorda realistlikkult hinnates, et algav aasta ei tule lõppevast oluliselt raskem – juba see oleks väga tänuväärne.