Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Maailmas on kummalised ajad, kus elupuu tervist hinnatakse mitte roheliste, vaid kuivanud okste järgi

-
02.01.2024
Maailmas toimub teadlik inimsoo steriliseerimine ja kastreerimine.
© Scanpix

Vähimalgi määral mõistuse säilitanud inimesed saavad aru, et maailmas toimuvad protsessid ei ole paljuski normaalsed, vaid esile kutsutud mingite hämarate jõudude poolt, kes tahavad valguse pimeduseks ning ebanormaalsuse normaalsuseks muuta.

Inimkond on jõudnud teelahkmele, kus allakäiku peetakse progressiks ning tehnoloogiajastul on inimeste pähe pandud mõtted, mis ei lähe vähimalgi määral kokku teaduspõhise mõtlemisega – kui sugude olemasolu peetakse “sotsiaalseks konstruktsiooniks meie peades”, on see neandertaallaste tase.

BNS kirjutab: “Riigikogu esimees võtab kolmapäeval vastu LGBT+ organisatsioonide esindajad. 1. jaanuarist kuulub Eesti nende 20 Euroopa riigi hulka, kus on tagatud abieluvõrdsus. Selle ajaloolise otsuse tähistamiseks kutsub riigikogu esimees Lauri Hussar LGBT+ organisatsioonide esindajad ning aktiivsemad eesvõitlejad enda juurde vastuvõtule.”

Homoseksualismi ergutamises pole midagi ajaloolist. Mõistusega inimkond on kogu oma ajaloo vältel aru saanud, et homod on kuivanud oks elupuul ning pole sellest kunagi lugu pidanud, sest pärast epideemiate, nälja ja sõdade laastamistööd on alati mehed ja naised inimkonda päästnud, mitte “kuivad oksad”. Homosid pole kunagi mitte vihatud, vaid neid on peetud tarbetuteks.

Tegelikult ei austa ka täna keegi üksteise püksi pääseda soovivaid mehi. Homoseksualismi on hakatud õhutama ilmselt täiesti teistel põhjustel ning see algas umbes 50 aastat tagasi, mil hakati teadvustama, et inimkond paljuneb liiga kiiresti ja planeedil võib kitsaks minna. Ilmselt just siis otsustas käputäis endast ülihästi arvavaid tegelasi nagu George Soros hakata selle vältimiseks elupuu oksi ära kuivatama.

Kes on praegu maailmas “tegijad”? Viljatud homod. Sama viljatud soomuutjad. Tegelased, kes ei tea, mis soost nad on. Tegelased, kes ei taha olla naised ja sünnitada. Popid on kõik, kes lapsi ei saa, karjäärinaised ja kliimahüsteerikud, kelle jaoks on lapsed “kliimatapjad”, kaasa arvatud. Viljatuse ülistamine käib käsikäes enneolematu kliimahüsteeriaga.

Sellest võib järeldada ühte: transsoolised, homod, soovoolajad ja -neutraalid, “laurihussarid” ja LGBT marksistidest aktivistid ei hooli karvavõrdki teie “armastusest”, nad kasutavad teid ära täiesti omakasupüüdlikel ideoloogilistel ja poliitilistel eesmärkidel. Ka lapsendamisõigus homodele antakse ilmselt teadmisega, et nad kasutavad seda vähe, sest lapsed on ju “kliimatapjad”.

Kuritegelik on see sisuline kastreerimine ja steriliseerimine, mida tehakse soomuutmise ja mitmete muude protseduuridega paljude inimeste kallal, muutes neid selleks, kes nad ei ole. Inimkonda tahetakse steriliseerida ja selle nimel õhutatakse leidma uusi identiteete, mis lapsi kaasa ei tooks, ja veel enam, inimesi pannakse ka lastesaamist kartma, põlgama ja lapsi lausa vihkama. Kõike seda ei tehta aga paikades, kus enamik lapsi sünnib, näiteks Aafrikas, vaid tapatöö käib euroopaliku rassi kallal.

Kõik see võib tunduda vandenõuteooriana, aga sel juhul on tegu päris toimiva “teooriaga”, sest pjedestaalile on tõstetud kõik, kes lapsi ei saa. Kui Hitler üritas vaid üht rahvast hävitada, siis globalistlikud uushitlerid üritavad terve inimkonna ebardiks muuta. Võib-olla on ka geidel aeg aru saada, et nemad on üks mutrike suures masinavärgis, kes visatakse nurka, kui nad oma rolli on ära mänginud.

Kuulsates kohtunik Di krimilugudes loeb üks hiina luuletaja oma luulet: “Vänt käib mulgus mõnusasti, mulk ja mulk ei sobi hästi…” Väga robustselt, aga samas väga täpselt kirja pandud, et kokku sobivad ainult mees ja naine.

Uued Uudised