Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rahvas tahab normaalset elu tagasi, “printsess” tahab torti süüa

-
03.01.2024
Reaalsus ja unistus.
© UU

Naiivitarist peaminister Kaja Kallas usub, et tema valitsuse poolt algatatud riigi, rahva ja ettevõtluse laostamine toob talle loorberid, rahvas paraku nii ei arva.

“Neil kahel kuvatõmmisel on võetud kokku oluline osa Eesti sisepoliitilise olukorra pingest. Rahva enamus tahab üht, aga Kaja Kallas tahab vastupidist,” kirjutab sotsiaalmeedias poliitik Varro Vooglaid.

Kaja Kallas on korduvalt rõhutanud, et raha ei tulevat seina seest, kuid makse tõstes usub ta samas, et inimestel ongi maksutõusude peale raha seinast kohe võtta. Ükski maailma majandus ei kosu kõrgete maksude peale, aga kui võimul on aferistid, siis nemad ajavad võõrale rahale küüned taha igal pool, kus seda veel veidigi liigub.

Peaministril pole sedavõrdki kainet mõistust, et vaadata tagasi teiste valitsusjuhtide peale – mitte keegi neist, ei Andrus Ansip ega Taavi Rõivas, ei Jüri Ratas ega Mart Laar pole ajalukku läinud “päikesekuningana”. Ei lähe ka Kaja “Stark Logistics” Kallas – juba Vene-äri suunas ta poliitilisse prügikasti.

Kaja Kallase kohta sobib väga hästi kommentaar sotsiaalmeediast: “Üle kogu läänemaailma on tänane “pööbel” samamoodi aru saanud, et peab üleval enda tööga mingit eriti koomilist uut puna-aadlit ja tuhandeid või sadu tuhandeid tõusikuid pea igas riigis. Välja arvatud, et tänasel tõusikkonnal pole ette näidata isegi kunagi keskajal suguvõsa alusepanija poolt tehtud sõjalisi kangelastegusid või mingeid muid teeneid. On lihtsalt kildkond puuk-tõusikuid. Ka Eestis sadu ja tuhandeid mini-ilveseid, kes lihtsalt elatuvad ja kasutavad oma privileege.”

Rahvas ei taha sind, Kaja Kallas. Rahvas ei vaja sind.

Uued Uudised