Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karikatuur hoiatab, et tänavune talv ei soosi võitlust kliimasoojenemise vastu

-
04.01.2024
Tänasel päeval täiesti reaalne võimalus.
© Erki Evestus

Inimkond on “rassistlik” seetõttu, et on näinud vahet põhja- ja lõunamaalastel; on “sotsiaalse konstruktsiooniga ” peades, sest näeb vahet naisel ja mehel, ning on ka pessimistlik praeguste kliimahoiatuste suhtes, kui just ei hoiatata jääaja eest.

Kliimavõitlus ja rohepööre on maailma segi paisanud, samas aga kipub see hüsteeriasse ja paanikasse kalduv ei-tea-kelle-algatus takerduma hangedesse, rüsijäässe ja hulludesse miinuskraadidesse. See ei sega aga näiteks Riigikogu esimeest Lauri Hussarit oma uusaastakõnes edasi hüsteeritsemast.

Soomest vahendatud uudised kinnitavad taas, et Euroopa Liit on väga sarnane NSV Liiduga – nimelt näitavad Paul Oja edastatud sõnumid, et hoolimata enneolematust külmast käib Soomes kohustuslik kliimakampaania edasi ning et isegi hüsteeriat ümbelükkavates uudistes üritatakse seda joont hoida (leitakse elektriautode juhid, kes neid pakases takerdunud masinaid kiidavad).

Karikaturist Erki Evestus aga joonistas juba mõni aeg tagasi pilapildi, mis tänapäeval on hoiatavalt realistlik. Hoiatama peaks meid ka NordPooli börsi kõrge elektrihind, mille taga pole mitte kliimasoojenemine, vaid külm ilm. Vähemalt osaliselt, sest hinnas on mullidena ka palju külma õhku nagu börsil ikka.

Uued Uudised