Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kui seni mindi Keskerakonnast isamaaliste populistide juurde, siis Tanel Kiik tahab uue väljundi leida vasakäärmuslaste juurest

-
04.01.2024
Tanel Kiige valik homosotside suunal tundub tema jaoks täiesti loomulik olevat.
© UU

Keskerakond laguneb ja sealt jätkub inimesi nii populist Urmas Reinsalu juurde Isamaasse kui ka vasakäärmuslastest sotside juurde ning mindud on ka poliitoravate rüppe. Tanel Kiik teatab, et valib sotsialismi.

Alles kolmapäeval kirjutas ERR: “Pingelised suhted Keskerakonna ladvikus pole kuhugi kadunud ning võivad seoses lähenevate Euroopa Parlamendi valimistega veelgi teravneda. Siiski arvatakse, et suurem erakonnast lahkumiste laine on selleks korraks möödas.” Loost selgub, et Jüri Ratas ja Yana Toom ei kavatse veel venestuvast parteist lahkuda.

Nüüd kirjutab ERR taas: “Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Tanel Kiik kaalub tõsiselt Keskerakonnast lahkumist ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga liitumist. ERR-ile teadaolevalt kaalub erakonnast lahkumist ka Keskerakonna aseesimees Jaak Aab.”

Jaanus Karilaid ja Tõnis Mölder läksid Keskerakonnast Isamaasse, mis on küll populistlik peavoolupartei, kui märgatavalt konservatiivsem kui homopartei SDE. Tanel Kiik aga otsustas sotside lesbimaffia kasuks.

Keskerakonnas aga tugevneb vene tiib ja varsti on Eestil kõva impeeriumipartei.

Uued Uudised