Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Täna Keskerakonda klohmiv Raimond Kaljulaid rääkis varem hoopis teist juttu

-
05.01.2024
RAIMOND KALJULAID

Kui keegi veel usub peavoolupoliitikuid, iseäranis sotse, siis siin on õpikunäide Raimond Kaljulaidi pealt.

Nimelt ütles Kaljulaid Keskerakonna pereheitmist kommenteerides eile, et “Keskerakond on nüüd vene partei, sotsidel on õigus esitada Tallinna võimukoostöö kohta küsimusi”.

https://www.postimees.ee/7931830/intervjuu-kaljulaid-keskerakond-on-nuud-vene-partei-sotsidel-on-oigus-esidata-tallinna-voimukoostoo-kohta-kusimusi

 

13. jaanuar 2019 aga oli jutt selline: Kaljulaidi sõnul on pettumust valmistav Taavi Rõivase püüd väita, et eestlastest erinevatest rahvustest kandidaatide kõrged kohad Keskerakonna valimisnimekirjas viitavad mingile müstilisele vene tiivale erakonnas.

Siis kuulus Kaljulaid Keskerakonda.

https://www.ohtuleht.ee/918583/taavi-roivas-keskerakonna-nimekirjas-domineerib-vene-tiib-kaljulaid-roivase-analuus-on-pealiskaudne-ja-labimotlematu

 

21.märtsil 2019. aasal aga loetleb seesama Raimond Kaljulaid oma venekeelses kampaaniavideos üles 11 keskerakondlase nime, kellelt toetust ootab. Need on: Mihhail Kõlvart, Yana Toom, Lauri Laats, Mihhail Stalnuhhin, Vadim Belobrovtsev, Mihhail Korb, Maria Jufereva-Skuratovski, Vladimir Svet, Martin Repinski, Vladimir Arhipov ja Raimond Kaljulaid ise.

 

https://www.postimees.ee/6550344/raimond-kaljulaid-alustas-kolmikliidu-vastast-kampaaniat

 

Kommentaarid, nagu öeldakse, on liigsed.