Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Varro Vooglaid: parteide põhimõttelagedusest annab tunnistust asjaolu, et ülejooksikuid võetakse vastu kõikides fraktsioonides peale EKRE

-
05.01.2024
Varro Vooglaid

Praegu nähtav Keskerakonna siseheitlus on suurepärane näide sellest, mida tähendab partei struktuuris võitlus toiduahelas püsimise pärast. Seltskond, kes on tundnud ära, et on kaotanud koha Mihhail Kõlvarti poolt kontrollitud Keskerakonna toiduahelas või on seda lähemas või kaugemas perspektiivis kaotamas, otsib oportunistlikult kohta uues toiduahelas.

Mõni leiab selle Isamaast, mõni Reformierakonnast, mõni sotsidest, mõni Eesti 200st. Seejuures annab ülejooksikute põhimõttelagedusest selgelt tunnistust asjaolu, et kohta uues toiduahelas otsitakse kõigist parteidest peale EKRE, kust seda nii ehk naa ei saadaks.

Parteide põhimõttelagedusest annabki tunnistust asjaolu, et ülejooksikuid võetakse vastu kõigis fraktsioonides peale EKRE. Kogu imal jutt väärtustest, maailmavaatest ja muust sellisest on lihtsalt suitsukate, millega luuakse mittemõtlevale massile illusioone. Kogu see politikaanlik etendus on sõna otseses mõttes eemaletõukav.

Ise ei kujutaks elu sees ette, et jookseksin üle mõne teise erakonna fraktsiooni. Sel lihtsal põhjusel, et eesmärgiks ei ole koht üheski toiduahelas, vaid õigete põhimõtete eest seismine, nii palju kui see üldse riigikogus võimalik on.

 

Varro Vooglaid, riigikogu EKRE fraktsiooni liige