Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mullu hukkus või kadus teel Hispaaniasse 6000 põgenikku, sest liberaalne Euroopa ei soovi inimkaubandust ja surmarännet jõuliselt lõpetada

-
09.01.2024
Euroopa Liidu õhutatav noorte mustade meeste surmaränne – nemad jäid ellu.
© Scanpix

Euroopal oleks massimigratsiooni ja inimkaubanduse lõpetamiseks kaks teed: kas hakata aafriklasi otse Mustalt Mandrilt oma kodudesse toimetama või siis teha nii, et ükski paat ei saaks ohtlikule surmateekonnale minna. Liberaalne Euroopa on valinud kõige võikama tee: soodustada illegaalset rännet, mille surmade eest muidugi vastutust ei võeta.

Ka Euroopa Liidu uus rändelepe ei tõrju ebaseaduslikku migratsiooni, vaid paneb rõhu inimkaubandusele juba raha loovutanud inimeste vastuvõtmisele ja laialijaotamisele. Ei saa üle ega ümber faktist, et peamine süüdlane migrantide hukkumises on kurjategijast inimkaubitseja järel Brüsseli büroodes istuv vasakliberaalist südametunnistuseta poliitik.

MADRID, 9. jaanuar, AFP-BNS – Teel üle mere Hispaaniasse sai läinud aastal surma või jäi kadunuks vähemalt 6618 migranti ehk keskmiselt 18 inimest päevas, teatas teisipäeval vabaühendus.

Arv on kolm korda suurem kui aasta varem, mil see oli 2390, ja suurim alates 2007. aastast, kui ühendus Caminando Fronteras (Kõndivad Piirid) arvet hakkas pidama, ütles ühenduse koordinaator Helena Maleno pressikonverentsil.

Ohvrite seas on 384 last, teatas organisatsioon, mis kogub andmeid hukkunud või kadunuks jäänud põgenike peredelt ja ametlikust statistikast. Enamik hukkumisi ja kadumisi – 6007 – leidsid aset Aafrika ja Kanaari saarte vahelisel rändeteel.

Et kontroll Vahemerel on suurenenud, on saarestikust saanud eelistatud sihtkoht inimestele, kes põgenevad Aafrikast vaesuse ja konfliktide eest. Enamasti asutakse mereteele ülerahvastatud ja vaevu merekõlblike paatidega, kus pole ka retkeks piisavalt toitu ja vett.

“Atlandi (rände)teest on saanud maailma kõige ohvriterohkem,” ütles Maleno. Ta süüdistas hukkumiste ja kadumiste kasvus nii põgenike arvu suurenemist kui päästjate ressursinappust.

Hispaaniasse saabus läinud aastal ebaseaduslikult 56 852 põgenikku ehk kaks korda rohkem kui aasta varem, selgub siseministeeriumi andmeist. See on suurim arv alates 2018. aaastast, mil põgenikke oli 64 298. Enam neist ehk 70 protsenti saabusid riiki läbi Kanaari saarte, mis lasuvad vaevu saja kilomeetri kaugusel Aafrika looderannikust.”

Veelkord naastes mõiste juurde “päästjate ressursinappus” – tehku liberaalne Euroopa nii, et päästjaid poleks vaja. Kes tahab musta sõpra, saadab talle lennupileti, ja kui keegi ei taha, siis pole neil ka Euroopasse asja, seal vajab niigi kliima päästmist ja venekeelseid ukrainlasi tuleb sõja eest põgenedes juurde.

Uued Uudised

Lisatud kommentaar sotsiaalmeediast.

“Kogu see värk haiseb. Euroopas on juba 20-40 aastat võimul globalistidest vasakliberaalid, kes on Lääne-Euroopa tuksi keeranud. Nemad vastutavad ka selle eest, et Aafrika selline pommiauk on – miks muidu keeravad Lääne-Aafrika riigid üksteise järel oma kunagisele emamaale, Macroni Prantsusmaale, selja? Prantslased keerasid Niigeri ja Mali uraanikaevandusega segi ja vallandasid algul tuareegide ülestõusu, hiljem islamistliku sõja. Selle jama keerasid kokku needsamad Euroopa vasakliberaalid, kes nüüd migrante-illegaale krokodillipisaratega vastu võtavad. Ja teate mis – need mustad ja araablased, kes Euroopasse jõuavad, ei ole kellelegi tänulikud, nad tulid siia saama ja võtma, osaliselt ka õigustatult, sest prantslased keerasid neile käki kokku. Aga Euroopas võtavad nad peremehe rolli üle, nagu moslemikogukonnad juba teevad – neil võimu on, nagu näidati tänavatel Gazat toetades. Ka aafriklased toovad siia oma sõjapealike mentaliteedi. Ja kõigest on süüdi 1960. aastate hipipõlvkonna protestijatest vasakäärmuslikeks võimupoliitikuteks kasvanud tänased Marxi näoga vanamehed Brüsseli võimukoridorides, punaroheline revolutsioonieliit, kes keerasid segi nii Euroopa kui Aafrika ja tahavad nüüd oma kuriteod teiste kultuuride sisserändega ära varjata. Pole ka neist aafriklastest asja – peaaegu kogu Must manner pole 60-70 iseseisvusaastaga isegi toimivat riiklust luua suutnud. Ja orjakaubanduse kohalt pidagu vähemalt Aafrika suu kinni, ka nemad osalesid selles, vähemalt oma alamaid orjadeks müünud valitsejad.”