Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Soodustatud massimigratsioon tähendab alati ka kuritegelike struktuuride siirdumist “uutele jahimaadele”

-
12.01.2024
Rootsi on “tänu” Lähis-Ida klannimaffia sinnakolimisele saanud Euroopa kriminaalsemaks maaks.
© Scanpix

Kaasaegne liberaalne Lääs üritab illegaalset massimigratsiooni kujutada kui õnnetute, tagakiusatute ja nälginute põgenemist rahulikuma ja turvalisema sihtmaa poole – kuid alati on massimigratsioon tähendanud ka seda, et võõrsile suunduvad teiste seas ka kodumaal “tagakiusatud” kurjategijad. Parim näide on ehk Sitsiilia maffia ümberkolimine Ameerikasse.

Kui meenutada Eesti taasiseseisvumise esimest kümnendit, mil Eestis võimutsesid organiseeritud kuritegevuse grupeeringud, siis ka siin oli eestlaste oma ainult Linnuvabriku kamp, ülejäänud olid Permi, Kemerovo, Tšetšeeni ja muud “maffiad”.

Väga sageli seisavad tõeliselt õnnetud põgenikud paadisabades või teevad pikki matku, samas kui kurjategijad (ja ka majanduspõgenikud) jõuavad neist ette ja haaravad sihtriikides enda kätte suurema osa sellest abistamissüsteemist, mis on mõeldud tegelike hädaliste jaoks.

2015. aastal alanud massiränne, mille aluseks oli justkui süürlaste põgenemine sõja eest, muutus väga ruttu Aafrika ja Lähis-Ida parema elu otsijate rändeks – ja just selle rändega kolis Rootsi Lähis-Ida klannimaffia, kes nüüd seal paugutab ja pillub granaate, et enda mõjualasid laiendada.

Euroopas on väga kardetud “oma” ehk albaania maffia, mis on eriti julm ja koosneb Kosovost ning Albaaniast lahkunud migrantidest. Albaanlased olid enne Ukraina sõda ainus Euroopas massiliselt rändlev rahvas. Suurbritannias aga räägitakse islamimaffiast, kes sai “kuulsaks” noorte briti tüdrukute kupeldamisega.

Ameerika Ühendriigid kui üks suurimaid uimastite tarbijaid on hädas kogu Ladina-Ameerika uimastimaffiaga: Mehhiko, Haiiti, Salvador, Honduuras, Kolumbia… Paljudes neist riikidest on uimastikartellid sedavõrd võimsad, et nad peavad avalikku kodusõda riigivõimuga – viimati tulid sellised uudised Ecuadorist. Mustanahalises Haiitis ongi kogu võim kurjategijate käes. Ladina-Ameerika kartellid on väga julmad, massipiinamised ja isegi laste tapmine hoiatusena on neile “käkitegu”.

Pole raske arvata, milliseid võimalusi annab kuritegelikele struktuuridele president Joe Bideni poolt valla päästetud massimigratsioon, kus pikad migrandikaravanid liiguvad Kesk-Ameerikast USA-sse. Ükski maffia ei saa sisse imbuda, kui neil ei ole ees oma migrandikogukonda – ja kui Sitsiilia maffial olid ees itaallased, siis Salvadori maffia tugipunktiks on salvadorlaste getod Ameerika linnades.

Ameerika olukorra teeb hullemaks see, et sealne politsei on pärast Black Lives Matteri “linnadepõletamist” sisuliselt paralüseeritud ning lausa kardab musta- ja tõmmunahaliste kurjategijate vastu midagi ette võtta. Näiteks Californiast ja eriti Los Angelesist kolivad valged minema konservatiivsetesse osariikidesse, sest Californias ei takista keegi mõnede rasside kuritegevust.

2020. aasta suvel sai Ameerika rahvuskangelaseks must kriminaal George Floyd ning politseinikud kujundati kurjategijateks. Selle kohta ütleb üks staažikas politseinik: “Ma ei oska öelda, mida Derek Chauvin selle kurjategija tegelikult tegi, aga tema pikas maashoidmises polnud midagi erilist, sest jõuvõtetega hoitakse ära see, et pätt libistab varrukast noa välja!” Kuna nüüd on USA-sse saabunud tohutu mass tõmmumaid inimesi, ei julge politsei neid “priviligeerituid” puutudagi.

Riigid, kes lubavad enda juurde massimigratsiooni, peavad teadma, et koos tavaliste inimestega tulevad ka kurjategijad, kes on organiseerunud ja kuna see pole nende maa nende seadustega, on nad eriti altid kõiki piire rikkuma. Eestis pole veel räägitud uussisserändajate kuritegelikest struktuuridest, kuid need on ilmselt kohal, nagu on kapo andmetel kohal ka kümnetuhandeline islamikogukond.

Uued Uudised