Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Noored valged mehed ei taha enam USA armees teenida, sest see riik põlgab neid

-
13.01.2024
“Uusväärtused” õitsevad ka USA seni võimsas armees.
© Scanpix

USA armee valgenahaliste sõjaväelaste arv väheneb järsult, sest noored valged mehed ei taha võidelda režiimi eest, mis neid põlgab, väidab portaal Modernity News.

USA armees käib meeletu homo- ja transpropaganda kõrvuti võitlusega “valgete ülemvõimu” vastu. Muuhulgas näidatakse propagandaklippides “drag queeni” ühinemist armeega. “Mitmekesisus” peletab aga sealt minema tavalised noormehed, kes tahaksid teenida just militaareesmärkidel ja oma kodumaa nimel.

Mõistagi suurendatakse armees ka mustanahaliste ja teiste rasside rolli, kusjuures neid ka edutatakse eelisjärjekorras. Ka see sunnib valgeid sõjaväest eemale jääma, seades samas USA armee suurte probleemide ette – kuna sõjaväkke võetakse ohtralt nn hilismigrante, siis hakkab armeest kaduma ka “Ameerika uhkus”, mis iseloomustab põlvkondade kaupa USA-s elanuid. Hilismigrantidele on sõjaväeteenistus sageli pigem töö, Ameerika patriotismi on neis kõvasti vähem.

Ameerikas on rassism taas tõusuteel, aga sedapuhku mitte enam musta, vaid valge nahavärvi vastu.

Propageeritakse ka naiste rolli suurendamist. Mõne aja eest räägiti tohutu “progressina” sellest, kuidas viimaseid kuid rase naispiloot tegi lahinglende. Üks tuntud erusõjaväelane ütles seepeale, et tema poleks seda naist enam lennukisse lubanud – seda nii lapse kui lahingukaaslaste pärast, sest mistahes sünnikomplikatsioonide puhul seaks piloot kõiki ohtu. Ideoloogia nimel aga sellist asja lubatakse.

Nii hävitabki president Joe Biden koos oma vasakdemokraatidega kiiresti Ameerikat. “Tänu” temale on USA-s juba umbes 10 miljonit illegaali ja kuna tullakse peamiselt Ladina-Ameerikast, tuleb rändlejatega kaasa ka nende kodumaine kokaiinimaffia. Pärast Black Lives Matteri “linnapõletamist” ja kurjategija George Floydi kuulutamist rahvuskangelaseks on Ameerika politsei sisuliselt paralüseeritud ega võitle enam teiste rasside kuritegevusega peale valgete, mistõttu mustad ja tõmmud kriminaalid tunnevad ennast hästi, inimesed aga on hakanud lahkuma demokraatide kontrollitavatest suurlinnadest.

Eesti jaoks on USA armee nõrgenemine “poliitkorrektsuse” ja “mitmekesisuse” tõttu väga suur ohumärk, sest Ameerika on võimsaim vastane Venemaale ja kui tema lahinguvõimekus kaob, siis on Putini armeed ka Baltikumi oodata.

Ka Eesti peaks mõtlema variandile, kui meie riik on vene- ja ingliskeelseid migrante täis ja noored eesti mehed ei taha enam Kaitseväkke minna, sest tunnetavad, et see pole enam eestlaste riik. Kes kaitseb siis Eestit?
 
Uued Uudised