Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO | Kas Interrinne on valitsuskoalitsiooni näol tagasi?

-
16.01.2024
Laadime sisu...

See on täiesti kujutlematu ja vastuvõetamatu, et Eesti Vabariigi parlamendis leidub nii Reformierakonnas, Eesti 200-s ja iseäranis sotside leeris veel tänasel päeval, kui agressorriik Venemaa alustas juba kaks aasta tagasi Ukraina täiemahulist sõda ja ähvardab Euroopat, kaasaarvatud Eestis, poliitikuid, kes ei poolda Venemaa soldatile püstitatud aumärgi eemaldamist avalikust ruumist.

Nemad koos Keskerakonnaga hääletasid täna EKRE ettepaneku eemaldada pronkssõdur kaitseväe kalmistult maha. End rahvuslikuks kambaks nimetav Isamaa aga jättis üldse hääletamata.

Kas te kujutate ette, et riiki juhtivas Reformierakonnas leidub parlamendiliikmeid, kes leiavad, et selle monumendi teisaldamiseks ei ole õige aeg?! Või et valitsuskoalitsiooni kuuluvates Eesti 200 ja sotsiaaldemokaraatide seas on riigi üle otsustajaid, kes peavad seda punamonumenti tänasel päeval Eesti pealinnas oluliseks?

Pange tähele ja jätke meelde – ja need on just need erakonnad, kes tavatsevad oma poliitilisi konkurente süüdistada putinismis või kremlimeelsuses.

Kuidas on üldse võimalik, et selline teema tekitab meie parlamendis veel küsimusi või arutelu. Kas Interrinne on tagasi? Või Toompeal pesa leidnud viies kolonn?