Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

USA Maine`i osariik tahab võtta lapsevanematelt õiguse kaasa rääkida lapse soomuutmiskavatsustes

-
21.01.2024
Läänemaailmas õhutatakse lapsi ennast mistahes vahenditega sandistama.
© Scanpix

Ameerika Ühendriikide Maine’i osariigis on alustatud debatti seaduseelnõu üle, mis annaks võimudele volituse võtta lapsed ära vanematelt, kes ei luba viia läbi lapse n-ö soolist üleminekut toetavaid meditsiinilisi toiminguid.

Dokumendis öeldakse üsna otse: „Eelnõuga antakse kohtule volitused võtta üle ajutine pädevus juhul, kui lapsele ei ole võimaldatud soolist üleminekut toetavat meditsiiniteenust või soolist üleminekut toetavat vaimse tervise nõustamist.“

See tähendab, et lapsevanematelt võetaks selles küsimuses vanemlikud õigused. Nad kas lubavad, et nende lapsele antakse ohtlikke ravimeid ja talle tehakse pöördumatute tagajärgedega operatsioone, või nad jäävad oma lapsest ilma.

Juhul kui eelnõu vastu võetakse saab Maine’ist järgmine osariik, kus vanemlikud õigused sunnitakse taanduma äärmusliku transideoloogia ees.

Möödunud aastal Washingtoni osariigis vastuvõetud seadus ei luba näiteks lahkuläinud vanematel rääkida kaasa oma alaealise lapse soolist üleminekut toetavas ravis.

California osariigis võeti samuti möödunud aastal vastu seadus, mis sunnib kohtuid vaagima vanemliku hooldusõiguse küsimusi seoses lapse soolise tunnustamisega ning andma lapsele vanemate ees õigus.

New Yorkis kirjutas demokraadist kuberner Kathy Hochul aga hiljuti alla eelnõule, mis võimaldab pakkuda „kaitset“ ka teistest osariikidest pärit transsoolistele lastele, kes ei ole New Yorki ametlikud elanikud.

Allikas: Breitbart News