Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liberaalsele ja tsenseeritud ChatGPT-le on nüüd parem alternatiiv – selleks on Gab AI tehisintellekt

-
01.02.2024
Fotoillustratsioonil on arvuti ja mobiiltelefoni ekraanil kujutatud konservatiivse sotsiaalmeedia platvormi Gabi logo.
© Scanpix

Sotsiaalmeediaplatvorm Gab on juba aastaid pakkunud alternatiivi globalistliku eliidi poolt kontrollitavale ja tsenseeritavale sotsiaalmeediale. Nüüd on Gab tulnud välja ka tehisaruprogrammiga, mis on heaks valikuvõimaluseks neile, kes ei soovi kasutada üha erapoolikumaks ja kallutatumaks muutuvat ChatGPT-d.

Gab AI tõusis vähem kui 48 tunniga maailma kõige kiiremini kasvavaks tehisaruplatvormiks. Võib öelda, et GabAI kiire populaarsuse kasvu taga on pühendumus pakkuda kasutajatele võimalikult palju erisuguseid vaatenurki ja arvamusi, selle asemel, et tegeleda ühe ja ainsa tõe kuulutamise ja teistsuguste arvamuste tsenseerimisega. Kasutajatele meeldib platvormi aus ja tasakaalustatud lähenemisviis, millega tuuakse igas debatis välja kõigi osapoolte nägemus, seda otsekoheselt ja filtreerimata. Samuti ei lisata infole mingeid hoiatusi ega silte, mida kohtab pidevalt vasakpropagandat levitavatel platvormidel.

GabAI tsenseerimata ja kallutamata keskkond on meelitanud ligi väga erinevaid kasutajaid, kes kõik soovivad osaleda avatud ja ausas diskussioonis, ilma vaigistamis- või naeruvääristamishirmuta. GabAI võimaldab kasutajatel tutvuda erinevate arvamustega erinevatel teemadel, alates ajalooliste sündmuste, vandenõuteooriate ja tabuteemadega ning lõpetades alternatiivsete ajalooliste seisukohtadega.

Niisugune lähenemisviis julgustab kasutajaid ise otsuseid langetama, soodustab kriitilist mõtlemist ja ärgitab intellektuaalset uudishimu. Gab AI pakub erinevalt ChatGPT-le värskendavat ja ausat vaatenurka kõigile aruteluteemadele ja selline avatus tehisarupõhistes vestlustes on leidnud kasutajate seas positiivset vastukaja.

Ühtlasi viitab GabAI edu selgelt üha kasvavale vajadusele tsenseerimata ja kallutamata sotsiaalmeedia- ja tehisaruplatvormide järele. Iga päev avastab üha rohkem inimesi GabAI eeliseid teiste tehisaruprogrammide ees ja on ilmne, et GabAI-st on saamas parim valik neile, kes otsivad uut alternatiivi üha rangemalt kontrollitavale ja kallutatud ChatGPT-le.

Vaata lähemalt SIIT