Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti endine reformierakondlasest peaminister ja tema piinlikud skandaalid

-
06.02.2024
Taavi Rõivas
© Uued Uudised

Reformierakondlasest endine peaminister Taavi Rõivas näib olevat krooniline maniakk, kes nii poliitikuna kui ka abielumehena pidevalt amoraalselt avalikkuse ees käitub.

Külmkapi-Taavina meelde jäänud endise esiorava viimane perversne skandaal rullus lahti läinud aasta sügisel, kui ta koos kellegi Brigitte Susanne Hundiga Lillepaviljoni peldikusse suundus ja end sinna kümneks minutiks lukustanud. See, et kohal oli ka Rõivase abikaasa Luisa, teda muidugi ei morjendanud.

Nüüd teatas Hunt, et peldikusse peituti musitama, mida tehti korduvalt ja Luisal oli sellest suva.

Ega selles kõiges olegi midagi märkimisväärset, arvestades Taavi Rõivase varasemaid skandaale seltskondades välja arvatud tõik, et selline inimene on reaalselt juhtinud Eesti poliitikat, kus ta paar aastakest vastu pidas ja siis umbusalduse teel ära koristati.

Kroonika meenutab, et tema portfooliosse mahuvad kaklus Pärnu ööklubis pärast Reformierakonna volikogu 2007. aastal; raju poissmeestepidu kümme aastat hiljem Weekendil; ja muidugi 2017. aasta sügisel lahvatanud külmkapi-skandaal Malaisias, kus poliitik, kes toona töötas riigikogu asespiikrina, häirivalt ühte peol viibinud kaasmaalasest naist ahistas agressiivselt suudeldes ja käperdadees. Taavi värske abikaasa puhkas samal ajal Balil; 2021. aasta novembris avaldas aga Eesti Ekspress loo, mille kohaselt üks noor naine teavitas tööandjat, et endine poliitik ja sealt edasi erasektoris tegutsev Taavi Rõivas ahistas teda napsisena välisreisil. „Kangelane“ ise eitas seda ajakirjandusele ja nimetas „magedaks kättemaksuks“.

Diplomaatiast on temast aga meelde jäänud eeskätt etiketivälised värvilised sokid.

 

Allikas: Kroonika