Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Kommionud” tuleb trellide taha saata, aga miks ei puutu keegi “nokutädisid” ja “päevapiltnikuid”?

-
07.02.2024
Üks peaministripartei ettepanek abielureferendumi eelnõu juurde.
© UU

Pedofiilia on üks rängemaid kuritegusid, kuid võitlus selle vastu kipub sageli olema kahepalgeline, sest vasakliberaalne sooideoloogia valmistab lapsi sageli just pedofiilide jaoks ette.

BNS kirjutab: “Laste seksuaalse väärkohtlemise vastane võitlus saab uue hoo” ehk “Euroopa Komisjon võttis vastu ettepaneku ajakohastada kriminaalõigusnorme, mis käsitlevad laste seksuaalset väärkohtlemist ja ärakasutamist. Uute normidega laiendatakse kuritegude määratlusi ning kehtestatakse rangemad karistused ja spetsiifilisemad nõuded ennetustegevusele ja ohvriabile.”

Seda algatust tuleb kahe käega toetada, kuigi jääb arusaamatuks, miks peab seda koordineerima kaugest Brüsselist, kui pedofiilidele saab elu väga raskeks teha ka siin, Tallinnas, seadustega Riigikogus.

EKRE on kogu aega pedofiilidele rangemaid karistusi nõudnud, kuid teised erakonnad pole teda selles kunagi toetanud.

“Kommionudel” tuleb elu põrguks muuta, kuid samas jääb arusaamatuks, miks ei kaitsta lapsi “nokutädide” eest, kes tahavad lapsi juba lasteaedades seksualiseerida (muutes nad “kommionudele” paremaks saagiks)? Miks lastakse vasakliberaalses ühiskonnas lasteaedadesse LGBT-agenda, transideoloogia, soo-otsingud?

Kanada lastevanemate seas kasvab protestimeelsus transideoloogia leviku vastu

Miks pääses üks tuntud poliitik pedofiilse kalduvusega tegude eest terve nahaga ja tegutseb poliitikas aktiivselt edasi? Kas ehk sellepärast, et tema erakond ja teine tipp-poliitik esitasid abielureferendumi nurjamiseks pedofiilseid ettepanekuid?

Pedofiilia on laiem probleem – sellega on seotud ka need inimesed, kes võtavad lastelt lapsepõlve, valmistades neid juba lasteaias ette seksuaalkogemusteks, rahvapäraselt “nokutädid”. Ja kui poliitikas ei suudeta “omade” pedofiilseid kalduvusi hukka mõista, siis ei aita ka Euroopa Komisjoni algatused.

Uued Uudised