Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pariisis inimesi rünnanud Mali migrant valis ohvriteks just prantslased

-
07.02.2024
Prantsuse politseiuurijad sündmuskohal.
© Scanpix

Massimigratsiooni ühe võika külje paljastas hiljutine kuritegu Prantsusmaal, kus aafriklasest migrant valis ohvriks just prantslasi, seda rahvuslikus ja rassilises, mitte kodakondsuse mõttes, nagu sealmail sõna “prantslane” sageli käsitletakse.

Malis sündinud mehele, keda kahtlustatakse mitme inimese vigastamises noa ja haamriga Pariisi raudteejaamas, esitati teisipäeval süüdistus mõrvakatses ja rünnakus raskendavatel asjaoludel, ütlesid prokurörid. Asja uuriv kohtunik kuulas kahtlusaluse teisipäeval üle, edasi astub ta teise kohtuniku ette, kes otsustab, kas ta võetakse vahi alla.

Prokurör Laure Beccuau ütles, et arvatavalt valis kahtlusalune ohvriteks sihilikult prantslasi. “Kahtlusaluse avaldused ja tema telefoni sisu viisid kahtluseni, et ta võttis sihikule prantslased,” märkis prokurör.

Varasemates uudistes väideti, et pussitaja ei hõiganud traditsioonilist “allahu akbar” ja juhtumit ei käsitleta terrorismina. Kuigi migrant islamiriigist valimatult pussitamas just valgest rassist inimesi. Lääne-Euroopas kiputakse viimasel ajal terroriste nimetama “vaimsete hälvetega” inimesteks.

Kogu Euroopas on kõrge oht sellel pinnal, et pole kunagi teada, millal mingi sisserändaja inimesi valimatult pussitama hakkab. See oht on kindlasti olemas ka Eestis. (AFP-BNS-UU)