Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: empaatiavõimeliseim peaminister kuulutas äsja Eesti elanikud oma pantvangideks

-
07.02.2024

Tänane valitsuse infotund algas Riigikogu liikme Lauri Laatsi küsimusega Kaja Kallasele: majad põlevad, inimesed surevad, kiirabi ja päästjad ei jõua õigel ajal kohale, kuna teed on korrast ära. Et mida arvate ja mida teha kavatsete?

Turris ja agressiivsel peaministril oli vastus ammu valmis ja ta vastas samamoodi, nagu ka mõni aeg tagasi küsimusele õpetajate palkadest: et toetagu õpetajad siis automaksu ja propageerigu seda. Täna ütles peaminister jälle, et toetagu siis automaksu, et majad ei põleks ja inimesed ei sureks. Ja kordas seda üleskutset mõne aja pärast jälle.

Seega on Kallase valitsus sisuliselt võtnud eesti inimeste kodud ja Eesti elanikud pantvangi. Kas toetate automaksu, või ei jõua kiirabi enne teie surma ja päästjad enne teie maja mahapõlemist kohale.

Martin Helme küsimusele Nordica afääri ja miljonite minemakantimise kohta ütles Kallas mitu korda „EKREIKE“, „EKREIKE“, „EKREIKE“, et ise olete, õigemini olite, ja peaministri esinemises puudus vaid ropp ungari väljend „Baszom a Kristusmarját!

Ivan Makarov