Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kliimaministeeriumi süvenev kliimahullus tähendab hullumeelset maksukoormuse tõusu

-
09.02.2024
Tema järel küll kliimavõitlusse ei läheks…
© UU

Üha rohkem paljastub see, et rohepöördega jaotatakse ümber varandusi, hävitatakse majandust ja tehakse inimesed “kliimavaeseks”, rohehullumeelsust juhtiv Kaja Kallase valitsus aga pumpab rahva taskust viimsegi raha kõhnunud riigieelarvesse.

ERR kirjutab: “Kavandatav kliimaseadus võib tuua automanikele kaasa mitmeid keskkonnamakse, nagu ummikumaks, teemaks ja kasutuspõhine automaks, mis kõik peaks aitama Eestil kliimaeesmärke täita.

Kliimaministeeriumi töörühmad on koostanud võimalike lisameetmete tabeli. Muu kõrval kaalutakse transpordi heitkoguste vähendamiseks ummikumaksu kehtestamist. Või linnades piirkondade kehtestamist, kus võib sõita ainult heiteta autoga. Automaksule võib lisanduda veel kasutuspõhisus ehk sarikasutaja maksab rohkem.

Kaalutakse ka teekasutustasu, kus üksinda sõitja maksab kõige rohkem. Heitkoguse normidele mittevastavaid autosid võiks trahvida ja palju muud veel.”

Kõik see toimub olukorras, kus isegi Lääne-Euroopas tõmmatakse kliimahullusega pisut tagasi, sest rohepöördekavad on toonud tänavatele tohutult protestijaid. Eesti kliimaministeerium aga näib üha enam langevat kliimahullumeelsusesse.

Ja kõige selle taustal hakkab niigi meeletuks bürokraatiamasinaks muutuv, kõrgepalgalisi inimesi juurde värbav kliimaministeerium ilmselt ülal pidama ka trahvijatearmeed.

Meid ootab ees kliimatotalitarism, kliimatšekaa ja kliima-Gulagiga.

Uued Uudised