Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liberaalne Euroopa lubab illegaalidel seadustele vilistada – ja nood surevad oma seiklustel

-
09.02.2024
Eurostari rong, mille katusele ronimine sai ühele rändlejale saatuslikuks.
© Scanpix

Euroopa Liit on andnud illegaalsetele migrantidele piiramatud võimalused oma rändeteedel mistahes seadusi rikkuda ja see on toonud kaasa nende suremise nii Vahemere lainetes kui ka maale pääsedes, kus nad samuti seadustest ei hooli.

BNS vahendab AFP uudist “Pariisis Eurostari rongi katusele roninud migrant suri elektrilöögist”.

Pariisi raudteejaamas seisva Eurostari rongi katusele roninud mees sai elektrilöögi ja suri, ütlesid politsei ja prokuratuur reedel.  Eurostari rongid sõidavad Pariisist Brüsselisse ja Amsterdami ning läbi läbi La Manche’i tunneli Londonisse.

Mees läks neljapäeva õhtul kella 10 paiku üle rööbaste ühelt Gare du Nordi platvormilt teisele ja ronis rongi katusele, rääkis politsei. Ta sai elektrilöögi ja suri pool tundi hiljem sündmuskohal.

Politsei tegi kidlaks, et tegu oli migrandiga, kuid surnukeha seisund ei võimaldanud täpsemat tuvastamist. Pariisi prokuratuur teatas, et nad algatasid juurdluse, mida juhib piiripolitsei.

Euroopa Liit ei keela migrantidel üle piiride tungida – Kreeka ja Frontex on saanud karistada selle eest, et nad seda jõuliselt on takistanud. Poolat, Leedut ja Lätit pole ilmselt karistatud seetõttu, et seal on rändlejate sissetung osa Venemaa ja Valgevene hübriidsõjast ja Ukraina sõja pildis poleks paslik nõuda Minski poolt saadetud migrantide vastuvõtmist.

Läbi Balkani ja üle Vahemere tulijad aga saavad Euroopas vabalt laamendada – nad tormavad läbi Prantsusmaa La Manche`i väina äärde, et seal jälle inimkaubitsejatele maksta ja paadiga salaja Suurbritanniasse jõuda. Normaalne riik paneks sellise rändlemise seisma, aga Prantsusmaa kätt ette ei pane, kuigi illegaalid elavad Calaisi lähedal lausa laagrites, oodates inimkaubitsejate pakkumisi.

Vasakliberaalne Rooma paavst Franciscus on öelnud, et migrantide õigused olevat kõrgemal riikide seadusandlusest. Antud juhul olid migrandi õigused kõrgemal nii reisiseadustest kui ka ohutusreeglitest, kuid füüsikaseadused elektri kohta ilmselt poliitkorrektsusele ei allu.

Ka Eesti lõunapiiril Lätiga toimub vaba rändlemine ning PPA-l pole aimugi, palju on sealtkaudu ukrainlasi sisse rännanud, sest peaaegu pooled ajutist kaitset ei taotle. Nii piirdubki nende kohta käiv info sellega, kui paljud on Vene-Eesti piiri ületades lubanud Eestisse jääda ja kui paljud on kaitset taotlenud.

Euroopa Liit, kes ei pane piire massimigratsioonile kinni, on kaasvastutaja iga migrandisurma eest ning otsene vastutaja nende kuritegude ja seaduserikkumiste eest, mida illegaalid Euroopas korda saadavad. Äsja kirjutati iraanlasest, kes võttis Šveitsis pantvange, nädala jagu aega tagasi tegutses Mali migrant veriselt Pariisis ja Iirimaa rahva ajas marru alžeerlase veretöö Dublinis.

Rasked ajad seisavad veel ees. Liberaalne Euroopa meenutab praegu Lääne-Rooma impeeriumi enne selle kokkuvarisemist, kui barbaritel lasti roomlaste aladele sisse ronida.

Uued Uudised