Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Putini intervjuu laostavast mõjust

-
10.02.2024
(:) kivisildnik

Lugesin meie mõõdukalt informeeritud ajakirjandusest, et Moskvas on letid lääneriikide kaubast lookas, et lääne päritolu šokolaad, viski, kohvipoolis ja sardellid on agressorile lihtsalt kättesaadavad ja üldsegi mitte nii kallid, et peaks ilmtingimata nutma hakkama. Vähe sellest, sarnast kraami on vahvad Ukraina võitlejad leidnud ka agressorilt vallutatud kaevikutest ja punkritest. Eriti maiad olevat need kaabakad judomassoonliku snikersi ja toskaana limontsello peale.

Jube solk mu meelest, see rämpstoit jääb tervislikkuselt ilmselt ka pesupulbrile alla. Täiesti arusaadav, et ennast vaikselt, kuid kindlalt mürgitades ei suudagi vant korralikult peale pressida ja liigub edasi eriti vaevaliselt, sada meetrit siit ja viis kilomeetrit sealt. Haledamat maailmavallutamise plaani on isegi raske ette kujutada. Nõmedad suslikud.

Ega sellest lollist vene värgist ei olekski midagi rääkida, kui vastutustundetu ja sajal heal põhjusel Foxi uudistekanalist vallandatuid T. Carlsoni nimeline töötu ajakirjanik ei oleks purjuspäi V. Putiniga intervjuud teinud. Millegipärast on sellest igavast intekast isegi meie lehed kirjutama hakanud, pole millestki kirjutada, keskmine Delfi tase, veenduge lahkesti ise: https://tuckercarlson.com/the-vladimir-putin-interview/

No üks koht oli natuke huvitavam, kus siis mõlemad valetasid, et ebapüha Venemaa ei tungi kallale ei Poolale ega Lätile. Õnneks ei öelnud keegi otsesõnu, et Eestit ei rünnata. Seega siis ikkagi rünnatakse ja meie analüütikutel on õigus. Mida see Putin meie ründamisest üldse teab? Vahepeal hakkas Dostojevskist jahuma, ei teadnud mehike sellest ka midagi.

On täiesti vastutustundetu Putini valefaktidest ja desinformatsioonist Maarjamaa kergeusklikule populatsioonile teada anda, hakkavad veel lolli peaga Dostojevskit lugema ja kallaletungi eitama. Kallaletung on teaduslik fakt ja seda ei tohi eitada, sest eitajad ei investeeri piisavalt kvaliteethaubitsatesse ja ostavad kogu raha eest snikersit või limontsellot ning manduvad seetõttu ka füüsiliselt.

Pärast Putini intervjuud on kogu euroliit suures ohus ja võib arvata, et europarlamendi valimistel saavad võimule kallutatud jõud. On arvatud isegi seda, et nüüd loobuvad eurooplased homoparaadidest ning võtavad vastu ristiusu. Vale, nii kõva intekas see ikka ka ei olnud, pooled ehk lasevad ennast ristida, rohkem kindlasti mitte.

Ei taha sellel reeturlikul ja sõjaroimadest kubisevast intervjuust pikemalt rääkida, sest Putin oli imeliku näoga ja niheles kogu aeg kahtlaselt. Kehakeele eksperdina lugesin sellest välja, et tal on raketid otsas ja peenike pihus. Jaa, väga raskete ohvrite hinnaga tuli sul see taktikaline ja ajutine edenemine Tunguska rindelõigus, sellest ongi vesi silmas. Märkasin ka seda, et Putinil ei olnud varju.

Ja hiinlased on ka valetama hakanud, muidu oli tegu ikka ausa ja demokraatliku tsensuuri- ja genotsiidirahvaga. Nüüd siis selline jube prohmakas. Nimelt käis hiinlaste sõjapealik Moskvas korralisel ülbitsemisvisiidil ja tegi täiesti hullumeelse avalduse, väites küüniliselt, et Ukraina tapatalgutes toetab Hiina tuima näoga Venemaad.

Kas nad teevad seda puhtast õelusest või kättemaksuks oopiumisõdade eest, ei selgunud. Igal juhul on ka see mõttekäik vale, sest meie toetame Hiinat võitluses dalai-laama vastu ja seega oleme me liitlased ja suured sõbrad. Lühemas perspektiivis toob selline tegevus küll meile edu idavedude alal, aga suuremat pilt vaadates näeme tiblasid varsti Püreneedes ja see jälkus riivab silma omajagu.

Õnneks on meil konservatiivne päevaleht Postimees, kes mõõdukale kahjumile ja täiesti piisavale homoseksualismile vaatamata valis ajakirjanike kuningaks või millekski selliseks kõrgestiharitud sõjateadlase Rainer Saksi, kes juba pooleteise aasta eest mõistis, et Venemaal on kõik asjad otsas, lips läbi ja see monstrum kukub kohe kokku ka. Muud siin lisada ei ole, kui et varem või hiljem kindlasti ja ilmtingimata.

Aga läheme siis edasi väiksemate ebatõdedega, mille lugemine nii väga ei häiri. No olevat siis saudid-araablased ametlikult ühinenud kurjuse telje riikidega ehk lühendatult BRICS-iga, kus juhtrolli omavad venelased, hiinlased ja muud sellised massuurikad ja kelle eesmärk on totaalne ülemvõim kogu universumis.

Kui on vaja millegagi ühineda, siis on selleks euroliit ja NATO. Meie ühinesime ja nüüd valitseb siin paljukannatanud paepealsel maal totaalne õitseng ning võit on ka päris kindel. Mis siis ikka, ühinega selle kvaasikriminaalse jõuguga, niikuinii pressime teid näoli mutta koos vantide ja hiinlastega ja nafta röövime ka ära ning pistame põlema.

Muide, Afganistani vabastame kohe pärast Ukrainat ja siis võite ennast koos Põhja Korea, Palestiina ja Iraaniga põlema pista. Kõik demokratiseerime ära ja laulatame omavahel ja paaritame teid nii võrdselt, naer tuleb peale. Ongi hea see BRICS, nüüd ei pea kõigil eraldi kõrvu rullima, saavad kõik koos nii et suled sahisevad – Taiwan on meiega.

Kanadal oli päris hea plaan debiilikutele ja muudele poolemeelsetele tasuta eutanaasiat teha. See mõte jäi korraks mingite tagurlike eelarvamuste taha pidama, aga oodake tee idioodid ainult, ega NATO ei ole kuskile kadunud, kohe on teiega lõpp. Kanada demokraadid ja humanistid on õigel teel, jõudu ja edu neile, ega lollidega ei ole tõesti midagi muud teha.

Õnneks ei ole kõik ajakirjanikud tukerkarlsonid ja allaandjad, lisaks Rainer Saksile hoiab ka Alex Jones meediumi lippu kõrgel. Ta tegi just avalduse, et kui enam üldse toidukraami ei jõua osta, siis sööb ta oma naabrid ära, sest tema süda ei kannata seda välja, kui tütred nälgivad. Pidi juba oksa välja vaatama, kuhu rasvasemad naabrid nülgimiseks üles riputada. Vot see on võitleja, tõeline liitlane, kellele võib raskel hetkel lootma jääda, ei mingit kanada stiilis halamist. Iseloom põhjamaine, kindel.

Vähe sellest, et saudid ja hiinlased on täiega ära pööranud, ebateaduslikud tendentsid on enda alla matnud ka Slovakkia, kus mitmed koopad on kantud UNESCO ülemaailmse kultuuri- ja looduspärandi nimistusse.

Need putinistid seal tuhande koopa maal korraldavad nõiajahti ja otsivad 21 000 liigsurnu autorit, aga mitte konservatiivide ja kistlaste hulgast nagu korralikud inimesed, vaid hoopis vaipsüstimise õigustajate ja korraldajate hästimakstud ridadest. Selline huvitav idee. Loodame, et NATO sellele pullile otsustavalt lõpu peale teeb. Serblased pommitati palju väikema asja eest pulbriks.

Kui oled kindel, et ka Eestis tuleb süstijad uurimise alla võtta, et selgitada välja liigsuremise ja katastroofilise sündimuse languse tegelikud põhjused, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Teadlaste tapatalgud peavad lõppema! Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 10.02.2024