Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pervertide protektorid vastutusele!

-
10.02.2024

Ungari president Katalin Novák teatas täna õhtul, et astub ametist tagasi, ja palus rahvalt vabandust, tunnistades, et eksis.

Presidendilt nõuti rahva poolt tagasiastumist, sest sai avalikuks tema otsus anda armu lastekodu direktori asetäitjale, kes oli süüdi laste seksuaalses kuritarvitamises.

Katalin Novák andis 2023. aasta aprillis enne paavst Franciscuse visiiti armu lastekodu direktori asetäitjale, kes aitas asutuse endisel direktoril varjata lastevastaseid perverssusi. Direktor mõisteti vangi kaheksaks aastaks mitme alaealise poisi seksuaalse ärakasutamise eest aastatel 2004-2016, ehk tegemist oli agressiivse pederastiga. Direktori asetäitja sai üle 3 aasta vanglat.

Püüdes summutada skandaali, esitas peaminister Victor Orbán parlamendile põhiseaduse muudatuse, millega võetaks presidendilt õigus anda armu lapsi ahistanud pedofiilidele. Veel reedel püüdis Katalin Novák ametisse jääda, öeldes, et ei annaks kunagi armu lastepilastajale.

See pretsedent peaks tegema valvsaks Kaja Kallase valitsuse, sest tema erakonna liikmele, kes pildistas oma kasulapsi täiesti võikal moel, oli mitte üksnes armu antud – teda on poliitiliselt edutatud.

Eestlastel oleks oma ungari hõimuvelledelt vaja õppida eneseväärikust, et meie lapsed oleksid kaitstud ülalpool soositud pervertide eest.