Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Automaks on osa kliimapettusest ja valetajate valitsuse lüpsilehm

-
12.02.2024
Stenbocki maja ette saabuvad autod ei näita küll, et neist peituvad kliimavõitlejaid.
© UU

Valetajate valitsuse kavandatav automaks on mõeldud nende ebaefektiivse valitsemise tagajärjel tühjenenud riigikassa täitmiseks, kuid võimukoalitsioon saab selles toetuda ka kohustuslikule kliimahüsteeriale, mille kaanonite järgi on auto Saatanast.

Kui automaks aitab kliimat säästa, siis miks ei ole valitsuse liikmetel ametiautodeks juba ökonoomsed elektriautod? Sest nemad peavad ennast eliidiks, kellele on lubatud sisepõlemismootoriga autod, pööbel võtku endale autod, mis jäävad külma ilmaga seisma ega ole mõeldud pikaks sõiduks.

Kliimavõitlus on pettus, mille üheks tõestuseks on see, et võitlus käib abstrakse CO2-ga, mida keegi ei näe, mille mõju keegi otseselt ei tunne ja mis ei kohusta tegelikult millekski. Rohepöörde sildi all saab samas edukalt terveid varandusi ümber jaotada, sest keegi ei saa aru, mis tegelikult toimub. Toetutakse küll teatud teadlastele, aga kuna üha enam nõutakse selle seadustamist, et inimtekkelises kliimamuutuses on keelatud kahelda, siis näitab see, et kardetakse alternatiivseid seisukohti.

“Kliimateadliku” lihtinimese seisukohast on kliimavõitlus hea ennekõike mugavuse pärast, aitab sellest, kui käiakse reedesel popipäeval või sõidetakse kastjalgrattaga, mis jätab mulje, nagu oldaks tõeline kliimavõitleja. Tegelikkus aga paistab silma poes, kus väikesed kilekotid on maksustatud, aga peaaegu kõik, mis tarbija ostab, on kas kilekotis (leivatooted) või plastpakendis. Plastikureostus on Maal ülisuur, aga selle ei võitle efektiivselt keegi, kõik tõrjuvad õhust minema nähtamatut süsihappegaasi.

Eestis paistab kliimakahekeelsus silma ka sellega, kuidas Nursipalus ja Rail Balticu trassil võetakse maha suured metsa-alad, aga valitsuse kliimautoopiates räägitakse metsade, soode ja rabade taastamisest. Ükski pealinna korterites elavatest “zuzudest” ei käi RB trassil ekskavaatorite tegevust takistamas.

Kliimavõitlus nähtamatu CO2-ga on suur pettus, millega varjatakse ka lihtsat fakti, et automaksuga püüab Kaja Kallase valitsus rahva taskust viimasedki veeringud välja sõõrutada, sest nende majandusmudel näeb ette, et riik saab raha ainult makse tõstes.

Uued Uudised