Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Koolide massisulgemine on Reformierakonna lastevaenuliku poliitika loomulik tagajärg

-
13.02.2024
Väljapoolt Tallinna, Tartut ja Harjumaad on just see Eesti tulevik. Pilt on illustratiivne.
© UU

Nii suurt koolide sulgemist, kui see on toimumas Kaja Kallase valitsedes, pole taasiseseisvusaegne Eesti veel näinud, kuid see on Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 lastevaenuliku poliitika tagajärjena täiesti loomulik protsess.

Statistikaameti juhtivanalüütiku Terje Trasbergi sõnul jääb sarnaselt 2022. aastaga ka 2023. aastat iseloomustama rekordiliselt väike sündide arv, aasta varasemast 925 võrra väiksem. Aastat 2022 iseloomustati varem kui ajalooliselt üht väheviljakamat Eesti rahva jaoks.

Kõike seda soodustab liberaalide ja vasakpoolsete juhitava Eesti riiklik poliitika. Kaja Kallase kolmas valitsus rikkus paljusid ühiskondlikke kokkuleppeid, jättes muuhulgas suurpered lubatud rahata. Kogu riiklik poliitika ja ideoloogia soodustab võimalikult vähest sündivust, muuhulgas on Kaja Kallas väitnud, et naised polevat jalgadega sünnitusmasinad. Naisi õhutatakse küll kliima, küll karjääri, küll mõnel kolmandal põhjusel mitte sünnitama.

Tulemuseks on see, et uued eestlaste põlvkonnad sünnivad üha väiksematena, üha vähem lapsi läheb 1. klassi, lõpetab gümnaasiumi, astub ülikooli. Mõistagi kaotavad sellise poliitikaga juba ka gümnaasiumid vajaduse. Võib-olla tuleb varsti aeg, kus koolid avatakse linnades uuesti, aga ukrainlaste, aafriklaste, venelaste, moslemite ja teiste sisserännanute lastele.

Mida rohkem koole suletakse, seda enam lahkub elu Eesti maapiirkondadest. Eestimaad hävitatakse praegu jõudsalt ja oma, reformierakondlike, sotsialistlike ja “kahesajaliste” “kindlate kätega”. Selleks, et midagi veel päästa, on vaja võimul valida rahvuskonservatiivid, ainus jõud, kes veel eestlaste Eesti eest seisab.

Uued Uudised