Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Homopropaganda on astunud sammu edasi

-
15.02.2024
Drag queen’s
© Scanpix

Homopropagandaga on inimeste ajud juba pehmeks tehtud, nüüd on peavoolul aeg uuteks sammudeks, milleks on soovahetused ja muu taoline.

Eilne Õhtuleht tegi fotoreportaaži Tallinnas Kristiine linnaosas asuvast veidrike klubist pealkirjaga „Plahvatavad tissid ja tagumikust välja tõmmatud pall: Eesti esimese drag kooli õpilased teevad hullumeelseid trikke“. Artiklis kirjutatakse: „Eesti inimesed võiksid teada, et drag on lõbus. Üldse mitte nii hirmuäratav, kui võib eemalt tunduda. See pole lihtsalt hobi, kus mees riietub naiseks. Drag on võimalus ennast väljendada ja murda piire.“

Artiklis tuuakse välja nimed, kes just on vastu võetud The Pedestrian Drag kooli.

„Olemegi selle suure liberaalsuse ja võrdsuse pealetungiga jõudnud punkti, kus igasugustest ebanormaalsustest püütakse teha justkui normaalsus ning sellest kirjutatakse veel suure uhkuse ja vaimustusega,“ kommenteeris EKRE poliitik Kert Kingo, tuues artiklist välja mõned lõigud:

-Eesti esimest drag-kooli võib nimetada ELIITkooliks, sest nagu mainitud, pidi sinna pääsemiseks läbima sisseastumiskatsed.

-Drag-kooli õpetajate eesmärk on ka oma õpilasi harida.

-Pärast katseid korraldatakse kord kuus üks turniir, kus õpilaste TALENDID erinevate teemadega proovile pannakse – seal peavad õpilased oma mentorid ära võluma hullumeelsete ja samas MAITSEKATE etteastetega.

-Anu the Drag Queen purustas esinemise lõpus oma tissid, mis osutusid veepommideks.

-Marla tegi tõeliselt KARISMAATILISE esinemise – ta tõmbas ninna jahu, vehkis mängurelvadega, tantsis, jooksis publiku vahelt rõdule, tõmbas demonstratiivselt ühe pealtvaataja PÄRAKUST VÄLJA tennisepalli suuruse eseme, kasutas võltsverd ning kõige selle juures laulis kaasa taustal kõlavat lugu.

(Suurte tähtedega rõhutatud sõnad on Kingo poolne täiendus)

 

 

https://www.ohtuleht.ee/elu/1101115/ol-video-ja-galerii-plahvatavad-tissid-ja-tagumikust-valja-tommatud-pall-eesti-esimese-drag-kooli-opilased-teevad-hullumeelseid-trikke