Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna hundid õpetavad oma ülbikuid, kuidas lambanahka usutavamalt kanda

-
15.02.2024
Piiblis on väga tuntud jutt huntidest lambanahas. See ongi Reformierakonna uus strateegia.
© UU

Reformierakond pole kunagi inimestest hoolinud, nad on alati jürgenligilikult või valdorandperelikult ülbed; nad on Kaja Kallase kombel rahva vihale ajanud, kui too soovitas pensionäridel võtta eeskuju tema kümne-miljoni-dollari-isast Siim Kallasest, kes saavat ilma igasuguse riigipoolse abita hakkama; nad sõidavad inimestest üle Nursipalust, vilistavad sellele, et peaministri tagasiastumist nõuab kaks kolmandikku eestlastest ja nii edasi. Nüüd on nad hakanud aru saama, et see ülbus hakkab nende mainet kõigutama ning asuvad “ennast parandama”.

Muidugi ei maksa seda tõsiselt võtta, see on vaid grimassi peitmine klouni naerumaski taha, südames jäävad nad rahva kulul elavateks ja rahvast vihkavateks ülbikuteks. Seetõttu on hea teada seda, mis neil kavas on – kui näete tavapäraselt ülbet Reformierakonna poliitikut lahke, sõbraliku ja empaatilisena, siis teadke, et see on mask. Neid õpetatakse, et vahel tuleb rahva peale sülitamise asemel naeratada.

ERR vahendab loos “Reformierakonna uus kommunikatsiooniplaan: peab näitama natuke alandlikkust”: “Reformierakonna 26. jaanuari strateegiapäeva tulemusena koostatud uus kommunikatsiooniplaan, mis peaks erakonna toetuse sügavast langusest välja tooma, näeb ette mõningat alandlikkust ja mõne ebaõnnestumise tunnistamist, kirjutab dokumendiga tutvunud Eesti Päevaleht. “Me peame näitama natuke alandlikkust. Me peame tunnistama mõningaid ebaõnnestumisi,” seisab ajalehe teatel erakonna peasekretäri Timo Suslovi pärast strateegiapäeva erakonnakaaslastele saadetud strateegiat tutvustavas kirjas.”

Ehk siis – teeme halva mängu juures head nägu, aga oleme halvad siiski edasi, sest sellised me ju oleme.

“Mis iganes see ka poleks, me PEAME näitama natuke alandlikkust ja tunnistama midagi. Me ei saa praegu olla ülbed. Rasketel aegadel on empaatia näitamine hädavajalik,” seisab kirjas. “Me peame inimestele meelde tuletama Reformi täidetud lubadusi. Seda kõike tuleb meelde tuletada, aga MITTE ÜLEOLEVALT,” seisab kirjas suurte tähtedega.

“Reformierakonna brändi senised põhitunnused on “pädev, professionaalne, kindlakäeline riigijuhtimine”, “täiskasvanud inimesed ruumis” ja “head majanduse tundjad/eestvedajad”. Me peame tagama, et Reformi bränd ei kahjustuks pikemas perspektiivis. See on prioriteet. Kuidas inimesed meid tajuvad,” võttis Suslov strateegia kokku.

“Kui kakleme avalikult ja oleme lõhestunud, intriigitseme, oleme jällegi ebaselged, nõrgemad ja meid on raskem ka toetada,” kirjutas Suslov. “See pilt tuleb otse ja rasvaselt ära maalida.”

Kui keegi näeb tavapärase Reformierakonna ülbiku asemel toredat inimest, siis teadku – see on näitemäng, nuga on neil endiselt selja taga valmis ja südames suhtuvad nad inimestesse põlgusega.

Uued Uudised