Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Toomas Kivimägi oli kõigepealt partorg ja siis kolhoosi aseesimees

-
17.02.2024
Toomas Kivimägi
© UU

Portaal Uued Uudised kirjutas, et praegune Reformierakonna poliitik ja Riigikogu aseesimees Toomas Kivimägi oli Nõukogude ajal Soontagana kolhoosi aseesimees. Selgub, et tegu oli kõigepealt EKP partorgiga.

“Juba mitu korda on artiklites läbi lipsanud väide, et Toomas Kivimägi alustas oma karjääri Soontagana kolhoosi aseesimehena. See väide on pisut ekslik. Toomas Kivimägi võeti Soontagana kolhoosi tööle esmajärjekorras partorgi ja majandi juristina. Tema põhitööks oli kogu aeg siiski partorgiamet, kuna sel ajal kolhoosis juristitööd oli ülivähe, kui üldse.

Aseesimeheks edutati ta hiljem. Tema töös ei muutunud midagi, kuid seoses aseesimehe nimetusega sai talle lihtsalt maksta kõrgemat palka.

Kui tollane Soontagana kolhoosi esimees Ants Aringo edutati kolhoosist Pärnu ATK-sse, siis võttis ta Kivimäe kaasa, kui kuuleka käsutäitja. Sealt algas Kivimäe karjäär Pärnus.”

J.T. (autor on toimetusele teada)

Reformierakond ongi üks ekskommunistide kogunemispaik, kelle lastest on kasvanud vasakliberaalsed poliitikud (Kallase poliitperekond). Varem raporteeriti Moskvale, nüüd Brüsselile.

Valgevene diktaator Aleksandar Lukašenka on Toomas Kivimägist kaugemale jõudnud – kolhoosiesimehest pidevalt tagasivalitava presidendini.