Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kunagi elasid Saksamaal sakslased…

-
18.02.2024
Merkel kutsus ja nad tulid, miljonitena.
© Scanpix

Sotsiaalmeedias levib video sellest, kuidas rongi peale minejatest enamik on araablaste moodi mehed – ja see ongi tänase Saksamaa reaalsus.

2015. aastal kutsus tollane kantsler Angela Merkel süürlasi Saksamaale – ja nad tulid, kusjuures lausa üle miljoni inimese ning nende esimene “üllatus” oli “taharrush gamea” ehk euroopalike naiste massikäperdamine Kölnis ja teistes Saksa linnades 2016. aastavahetusel.

Saksamaa tänavatel taplevad juba türklased ja kurdid, erinevad eritrealaste rühmitused nende “kultuurifestivalil”, sinna tulid kümned tuhanded moslemid, et toetada Gazat – koos migrantidega on Euroopa südamesse jõudnud ka nende sõjad. Ning tavalised on uudised, et jälle pussitas mõni migrant paljusid inimesi…

Roheliste ja vasakpoolsete valitsus ei varja seda, et nad tahavad Saksamaa multikultuurseks maaks muuta ning lasevad üha rohkem illegaale riiki. Selline poliitika on järsult kasvatanud toetud erakonnale “Alternative für Deutschland”, mis on tõesti alternatiiv hukatuslikule rändepoliitikale. Karistuseks liigub asi sinnapoole, et AfD tahetakse Saksamaal keelustada, mis oleks EL-is tegelikult enneolematu samm totalitarismi poole.

Saksamaa on ise juba pisut migratsiooni piirama hakanud, sest liidumaad ei pea sellisele rändetulvale majanduslikult enam vastu. Riigi üldpoliitika on siiski endiselt “Wir Haben Platz” ehk ruumi olevat veel küllaga.

Uued Uudised

Videot saab vaadata ka SIIT