Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ülespuhutud miljonäri eeskuju lumehelbekestele, kes ei jaksa veokal isegi käiku sisse panna: kõigepealt Rootsi, siis Marsile

-
19.02.2024
Helikopter
© Scanpix

Meedias üles klopsitud miljonär Raivo Hein, kes on meelde jäänud sellega, et „pühib“ koduhoovis oma helikopteriga lund ning kaitseb Kaja Kallast ja tema maksutõuse, rääkis Eesti Ekspressi „Rööprähklejate“ saates, et sõjaohu puhul hüppaks ta oma kopterisse, põrutaks sellega esmalt Saaremaale, siis Rootsi ja seejärel Hispaaniasse. Selline eeskuju siis mehelt, keda pidevalt promotakse kui supernäidist hakkamasaamisest ja kes käib suure raha eest inimestele rääkimas, kuidas rikkaks saada.

„Mu töö on rääkida külalisõpetajana koolides asju, mida seal ei õpetata,“ kirjeldab ettevõtja oma argipäeva, kellele tulevat päevas mitu kutset erinevatele esinemistele.

Kuna ta on ka Marsile lendamise järjekorras, pühiks ta esimesel võimalusel ka planeet Maa tolmu jalgadelt. Seda mõtet on ta väljendanud meedias juba neli-viis aastat tagasi. Sellel vennal pole küll midagi Ukraina presidendile kingitud “Kaitsetahe” kirjadega pusaga midagi teha. Ehkki keegi võiks talle 500 euro eest rääkida, mis on kodumaa ja kuidas seda kaitsta.

Muidugi ülimalt naiivne oleks arvata, et meie seas rohkem selliseid ei ole, kes oma kodumaa momentaalselt jätaks ja esimesel võimalusel saba jalge vahel siit põgeneks. Koos oma rahaga muidugi.

Olukord ei ole mõistagi kiita. Lisaks moraalsele allaandmisele, mida pideva sõjaohust rääkimisega saavutatakse, on nõrk ka meie meeste füüsiline pool.

Rahvuskonservatiiv Mati Kuklane kirjutab sotsiaalmeedias, et Kuperjanovi pataljoni instruktoriga peetud vestluses selgus, et vähemalt pooled meie poisid, kes sõjaväkke tulevad, pidid täielikult memmekad olema – füüsiliselt nõrgad, kas ala- või ülekaalulised, sellistega ei ole muud teha, kui õpetatakse autojuhtideks, kuigi mõnedel polevat isegi jõudu sõjaväe mersudel tagurpidi käiku sisse lülitada.

Samas pataljonis teenivad USA sõdurid on nagu teisest puust, hommikuvõimlemisel panevad praktiliselt pesu väel, samas meie lumehelbekesed seisavad nagu lastud varesed täies riietuses ja värisevad – külm olevat.

„Ameeriklased olevat üldse väga viisakad – thank you ja you are welcome käivad ette ja taha, meie omad nagu matsikari, ei saavat sõna suust. Ainuke asi, mis liiguvad on sõrmed. Nii kui maha istutakse käib kõva mobladel trükkimine,“ kirjeldas Kuklane.

Isegi mõned USA sõjaväe naised pidid etemad olema kui meie mehepojad. „Muidugi ei käi see kõigi meie poiste kohta, aga meie liberaalne kasvatus on juba paljud muutnud sooneutraalseteks libedikeks. Selliste meestega poleks me Vabadussõda võitnud,“ nendib EKRE juhatuse liige, ettevõtja ja Rõuge vallavolikogu esimees Mati Kuklane.

Ja sellistele käibki Raivo Heina sugune miljonär, kes esimesena putku paneks, nõu ja eeskuju andmas.

 

Vaata siit:

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120270880/jarelvaadatav-miljonar-raivo-hein-eestis-palgatooga-rikkaks-ei-saa-tuleb-hakata-ettevotjaks