Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Võimas tühistamine kui p.residendi vastuvõtu kannibalistlik eelroog

-
21.02.2024

Varahommikust saati oli igas ETV infolõigus tunda põneva ajujahi hõngu: sisse piirati suur uluk, keda surusid tupikusse rohked klähvivad jahikoerad ja urisevad inimajajad.

ERR oli nii kärsitu, et avaldas tänaõhtuse Pealtnägija üüratu stenogrammi, nii et ei ole erilist mõtet vaadatagi. Anna Levandi, sadistlik treener, aastaid on piinanud ja alandanud lapsi. No nii.

Milline kingitus Mihkel Kärmasele, kes oma saates Liis Lemsalu füsioloogiliste iseärasuste valgustamise kõrvalt oleks nagu täitnud meediaalaseid tellimusmõrvu – näiteks kõrvaldanud konkurentsist Mati Vetevoolu, kes mõne aja pärast lahkus ka elust.

Ei ole ma märganud Pealtnägijas soovi kaitsta lapsukesi pedofiilpiltniku eest – vastupidi, mõisteti, tunti kaasa, endal pea pendeldamas, nagu vedru otsas, pisar silmanurgas.

See, mis läks täna lahti Anna Levandi persooni ümber, on kuidagi liiga massiivne: nii purskas, et kogu infoväli on täis tehtud.

Nii ongi kaks meie elu põletavaimat teemat – FSB hübriidkäsilaste tabamine Eestis ja Anna Levandi paljastamine. Põimuvad läbi ja kokku. Ja kohe raske kuvaldaga Eesti spordi jaoks üüratult palju teinud Annale pähe. Äkki ärritas seegi, et ta kuidagi liiga armastab Eestit ja eestlasi. See on täiega kahtlane. See on ju nii ärritav, tean omast kogemusest. Estofoobid, eestlaste vaenajad ja Eestile sita keerajad on ju palju arusaadavamad, normaalsemad. Yana Toom tantsib, puuluup käes. Milline heldimus!

Delfi vahendab:

„Endise kahevõistleja Allar Levandi sõnul on kurb ja abitu vaadata, kuidas toimub tema abikaasa Anna ühepoolne tühistamine. Kolmapäeva hommik algas pommuudisega, et Eesti Antidopingu ja Spordieetika (EADSE) sihtasutusele on laekunud avaldused, kus endised õpilased ja lapsevanemad süüdistavad Levandit vaimses ja füüsilises väärkohtlemises. Levandi tegi uudise valguses kolmapäeva ennelõunal Facebooki postituse, milles selgitas toimuva tagamaid. Iluuisutreener kirjutas, et pole veatu, aga suurem osa süüdistustest on lihtsalt laim. Nüüd võttis sõna Anna Levandi abikaasa Allar, kellele on toimuv samuti suur šokk. „Teil pole ei häbi ega südametunnistust,“ alustas Levandi. „See kuidas levitatakse puhast laimu inimese kohta, kes on teile andnud 110 protsenti ja rohkemgi veel.“ Levandi ei mõista, kuidas on jõutud sinnamaale, et kurjust on nii palju. „Miks te vaikisite kõik need aastad kui oli teie arvates probleem ja tulete välja alles nüüd. Võtsite kõik mis sai ja nüüd lööte noa selga. Loomariigis käitutakse ka inimlikumalt kui teie praegu teete,“ jätkas ta. „Probleemide lahendamiseks on alati rääkimine näost näkku, mitte seljataga susserdamine.“ Levandi sõnul on tipu poole pürgides vaid üks tee – teha palju tööd. Tema abikaasa on üritanud seda kõigile seletada, kuid see on olnud tühi ponnitus. „Soovin öelda kõikidele treeneritele, et ärge püüdke õpetada lendama neid, kellele seda pole antud.“ lisas Levandi.“

Ega siia polegi midagi lisada. Väikest rahvast saab kõige efektiivsemalt tühistada, kui tühistatakse tema Suurimad ja Parimad, mida tehakse meil regulaarselt. Nii et algab suur üldrahvalik ajujaht. Laske aga käia, müüdavad moraalsed kääbused.

Laupäeval peetakse Eesti Vabariigi sünnipäeva. Väga täpne ajastus siis. Järgmise kolmapäevani ei saanud ju oodata, muidu see lurr läheks veel hapuks või mõnes inimeses äkki ärkaks südametunnistus. Aga julm ja jõhker naistreener on tambitud mutta, see-eest vastuvõtule tuleb rasvase hane kõnnakul puutumatu pedofiil.

Palju õnne siis, kakatelevisioon. Oma perenaise vene pereäri te muidugi uurima ei hakka.

Ivan Makarov

GOCHA BELTADZE: Kersti Kaljulaid oli eestlaste suur viga