Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna ja teiste globalismimeelsete “avatus” on täielikult sumbunud

-
23.02.2024
Eestist on saanud riik, kus rahvas hakkab tänavatele tulema.
© UU

Oli aeg, mil Reformierakond karjus valju häälega, kui “avatud” olevat poliitoravad ning kui suletud ja tigedad olla rahvuskonservatiivid – nüüdseks on selge, et avatud on reformarid, sotsid ja “kahesajatajad” ainult võõraste ideoloogiatele ja võõrastele kultuuridele ehk sisserändajatele.

Kuidas muidu “avatusega” on? Investorid lahkuvad Eestist ja mitte ainult nemad, vaid ka oma ettevõtjad kas lõpetavad tootmise üldse või kolivad selle välismaale. Kaja Kallase poolt õhutatav sõjahüsteeria ning maksukoormuse kasv koos kõrgete elektri- ja muude hindadega ei meelita enam kedagi siia investeerima.

Kuhu on kadunud turistid, Soome vodka ostjad, kruiisihiinlaste massid, ka venelased (nende puhul on ärakukkumine loogiline) ja paljud teised, kes siiani tänavapildis silma paistsid? Nüüd on enamik võõraid Tallinnas juba alalised elanikud, turismiriigina pole Eesti enam ligitõmbav. Ürgsest loodusestki pole “tänu” harvesteridele ja Rail Balticule suurt enam midagi järel. Seejuures ei maksa rääkida koroona mõjust, eestlased ise käivad väga elavalt välismaal puhkamas.

Eestil ei ole enam erilist transiitkaubandust, sest pärast “raudse eesriide” teket idapiirile on Eesti üks Euroopa Liidu umbnurgake, millest natuke edasi jääb ainult Soome, kus ei tule erilist kaubavoolu. Rail Balticust saab kummitustrass.

Eesti pole enam innovatiivne e-riik, vaid odavate välismaiste töökäte riik. “Tänu” arvukatele eranditele sisserändekvootides on isegi siia kutsutavate IT-töötajate keskmine palk Soome omast tugevasti väiksem – ja on selge, kuhu targemad pead lähevad.

Seega on just Reformierakonna ja teiste liberaalglobalistide valitsedes Eestist saanud väike, sõjakas ja tige euroliidu nurgake, kuhu keegi peale hõlpelu otsivate migrantide tulla ei taha. “Avatus” on kaasa toonud ainult negatiivsed järelmid, kõik positiivne on ise minema jalutanud.

Uued Uudised