Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kaja Kallas, kes solkis ära püha mõiste “Au Ukrainale” ehk “Слава Україні”? See oli teie leer

-
23.02.2024
Eesti kaitseväelased kannavad uhkusega käel loosungit, mille võimuleer, Eesti 200 ja Johanna-Maria Lehtme ära pilastasid.
© Scanpix

Sotsiaalmeedias on paljud inimesed vihased peaminister Kaja Kallase üle, kes süüdistas oma rahva hakkamasaamise pärast mures olevaid inimesi Ukraina vastu olemises, samas kui nende peaministri pere teenis Ukraina arvelt “vereraha” ja võimuliidu kõik osapooled on selle sõja jooksul amoraalseid tegusid teinud.

“Iga kord, kui kuulete juttu sellest, et oma rahvas on püksata, aga ukrainlastele antakse viimanegi ära, võite kindlad olla, et jutt ei käi tegelikult ei pükstest ega viimasest sendist. Jutt käib ükskõiksuse ja võõraviha õhutamisest, jutt käib sellest, et mis see meie asi on, mis sellest Ukrainast saab,” rääkis Kaja Kallas.

Seesama Kaja Kallas pole kunagi hukka mõistnud oma kaasvõitlejat Johanna-Maria Lehtmet, kes nihverdas kõrvale Ukrainale mõeldud annetusraha, hävitas suuresti kogu annetuskampaania ja lörtsis ära püha loosungi “Slava Ukraini”, mis on tema petu-MTÜ nimi. See üdini haisev saaga ei tule kellelegi võimuleerist meelde, kui süüdistatakse inimesi, kellel on üsnagi suured igapäevamured.

Kaja Kallas peaks süüdistustega alustama oma leerist, kus on olemas skandaalid Vene-äriga, oligarhide annetustega, Ukraina petmise, sealsete desertööride varjamise ja palju muuga.

Kõige meeldivam osa Kaja Kallase kõnest oli see: “Ma olen südamest tänulik nende kolme aasta ja 27 päeva eest, mis mulle on antud Eestit peaministrina teenida. Ma ei tea, kui kaua ma selles ametis veel suudan vastu pidada.”

Hea on kuulda, et nii valelik ja variserlik võimupoliitik juba päevi loeb. Absoluutne enamus eestimaalastest soovib juba ammu tema lahkumist – viimase uuringu järgi toetab teda peaministrina ainult 19% küsitletutest..

Uued Uudised

Samal teemal Peaminister Kaja Kallase aastapäevakõne on Ukraina osas küüniline ja variserlik