Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

( : ) kivisildnik: Sõjas ja ajakirjanduses on kõik lubatud

-
24.02.2024
(:) kivisildnik

Kliimateele asunud vabariigi juubeliks ilmus avalik-õiguslikus meediumis terve plejaad hingekosutavat ning vaimu valgustavat agitatsiooni: kuskilt sügavusest kostis tema kõrgeaususe Kanniku hääl ja andis teada, et lääne sanktsioonidel on Venemaale mõju. Hea teda, meile mõjuvad, sakslastele mõjuvad ja üllatus-üllatus – hakkavad hästi ka sibulkuplite peale. Milline taipamine võiks aastapäeval olla kohasem…

 

Muide, ma arvan et sibulkuplitega võõrvõimu kohalolu meenutav kirik Toompeal tuleks kas maalt välja saata, maha lammutada, moslemitele üürida või vabamu võimlakompleksiks ümber ehitada – aitab sellest slaavi messianismi kenitlemisest, paelegi solvab poolkuu kujutis sibula otsas budiste ja veganeid, sest nende sümboolikat ei ole väärikalt eksponeeritud.

Kindlasti laguneb see ehitus ka ise sanktsioonide mõjul kunagi ära, aga asjaga on kiire – pärast sõja võitu pole kättemaksuaktsioon enam justkui väärikas. Mõjub väiklaselt. Ja ilmselgelt tuleb maamuna pinnalt minema pühkida ka Lasnamäe kolekirik – siin pole vaja mingit muud ettekäänet ega põhjust, piisab iseäranis inetust välimusest, on väga kole kirik, sakraalehitis-peletis.

Mõlemad idamonumendid on ohtlikud, sest mida muud nad saavad olla. Juhul kui õigeusu jumal on olemas, siis pole me keegi kaitstud ei välgu ega müristamise eest. Aga kui Leo Taxilil on õigus ja jumalat ei olegi olemas, siis on tegemist süsteemse valeinfo ja petuskeemiga, kumbki nimetatud variantidest ei ole Eesti Vabariigi kodanike huvides ega kooskõlas ateististliku põhiseadusega.

Põhiseaduse järgi meil riigikirikut ei ole, miks peaks mingid muude riikide kirikud olemas olema? Riigikirik on see kõige tähtsam ja seda ei tohi olla. Mina tõlgendan seadust nii, et eelnimetatud kirikute olematus on seadusega sätestatud ja seda tuleb täie tõsidusega rakendada. Kui on öeldud, et ei ole, mida ta siis on siin? Ei tohi olla, eriti kui tegu on põlisvaenlase riigikirikuga.

Ebaseaduslik olemine tuleb mahutada seaduse kitsastesse raamidesse. Ühesõnaga maha lammutada. Kristi Raik on oma mõtetega jõudnud sinnamaale, et Venemaa kallaletung kinnistas Ukraina kuidagi läänemaailma. Kui nii, siis on vaja lahtistit. Vene riik ei saa kinnistada midagi head ega teha seda heatahtlikult. Selle kurikavala kinnistamise eesmärgid on meie eest varjatud, kuid ilmselgelt alatud ja pahatahtlikud.

See võib olla Trooja hobuse laadne sõjakavalus või midagi veelgi õudsemat. Minule ei ole Raiki loogika vastuvõetav. Venemaa pole üldse võimeline midagi kinnistama, sest neil ole ei liimi ega naelu, kruvidest rääkimata. Kui sama mõtterida edasi ajada, siis on ka kõik tapetud ukrainlased kinnistatud taevasesse Valhallasse, kus käib lõputu näopeks ja joomingi, mis on pea sama hubane kui vennalik eurorahvaste pere Malmö piirkonnas? Kas nii või?

Samas on kuulda ka terve mõistuse häält. Kaitseväe 2. brigaadi ülem, kolonel Mati Tikerpuu ütles usutluses ERR-ile, et kaks aastat tagasi Vene vägede sissetungiga alanud täiemahuline sõda Ukrainas tõi lääne inimestele arusaamise, et sõjad pole maailmas kusagile kadunud. Lääne lollide teadvusele toomine on Heraklese mastaapi vägitegu, seda tuleb tunnustada.

Kujutage endaale ette, kuidas keegi toob teadvusele liitlase presidendi J. Bideni ning teeb talle mõned kõige lihtsamad asjad selgeks. Ütleme nii, et mina seda ausalt öeldes ette kujutada ei suuda. Jah, mõne akadeemiku või esoteeriku ehk toob tulise rauaga teadvusele, aga see on ka kõik. No ei ole võimalik.

Samas on teadvus väga vajalik, ja seda ideed tuleb levitada. Teadvus on ideaal, mille poole püüelda kas või totaalse tuumasõja hinnaga, kui midagi muud ei aita. Vaja on tuua lääne laiad massid teadvusele, sest loodusseadus on julm – lollid ja nõrgad peavad surema. Lootust kaotada siiski läänlastel ei maksa, isegi Euroopast jääb midagi järele, võimalik et piisavalt sigiv ja mõõdukalt sõjakas islamikogukond ja mõned vuuduu usku hõimud.

Hinnata kõrgelt teadvust, näha teadvuse puudumist ning püüelda funktsioneeriva ajutegevuse poole, see on täpselt see, mida ma ise mõtlen, hindan ja pean ülimaks hüveks. Minu lugupidamine jõustruktuuride vastu tõusis hetkega piisavale tasemele. Sellist juttu juba ministrid, ajakirjanikud ja homoseksuaalid ei räägi – ehe konservatism. Müts maha.

Progressiivsus on tundlemine, emotsionaalne mülgas, mis viib kriitikavabalt feminismi, BLM-märatsemisse, kliimahullusesse, soosolkimise ja laste kohitsemise eriti julma absurdi ja lõppude lõpuks tulevad ka kaotatud vallutussõjad: Vietnam, Afganistan, Süüria, Ukraina jne jne. Kellele kõiki neid õudusi vaja on?

Terve mõistuse hääl kaitsejõududes ennustab sõjaväelist riigipööret, mis minu tagasihoidlikul hinnangul on juba alanud. Kas mäletate seda Telegrami lugu, mis rääkis sellest, et sõjardid avaldasid Postimehes oma Ukraina vallutamise plaani ja siis mätsisid selle kas ise kinni või anti neile valusalt vastu näppe. Kaldun oletama viimast.

Maailmavallutajad ütlesid, et kavatsevad Eesti reservväelased Ukraina sõdima viia ja siis süüdistasid Postimeest tsiteerinud Telegami valetamises. Lugu tsenseeriti vahepeal ära. Mul on alust uskuda, et lugu muudeti. Sest mitmed tuttavad lugesid ja rääkisid sellest rüüsteretke kavandamisest Postimehele toetusel.

Ilmselt võim peastaabis vahetus. Seda kinnitab selget juttu rääkiv kolonel, sellist asja pole enne näinud või kui siis vast Kunnase näol. Tore, kui mõistus võitis või vähemalt mõistuse hääl kuuldavale tiuli, see võib muidugi olla ka sõjakavalus ja infooperatsioon, et targa jutuga vaenlase valvsus uinutada ja siis ikkagi…

Kes teab, mina usun mõistuse võitu, sest lollus ei saa võita ja kui ka võidab korraks, ei saa totrus jääda püsima. Ja kui ka mingiks ajaks jääb nagu kommunism, siis ainult vägivalla toel ja tuues kaasa kirjeldamatuid majanduslikke, intellektuaalseid ja kehalisi kannatusi. Lollid ehitavad alati gulaagi, mida nad ka ei kavandaks, olgu selleks kommunism või nn 15 minuti linn.

Uue kliima-gulaagi arhitektid tuleb võimult minema peksta. Igasugune nõme meeleolutsemine ja tundlemine peab lõppema, me vajame mõistust. Me vajame tõde ja ainult tõde. Vali Sven Sildnik riigikokku, siis ehk õnnestub verejanulised globalistid ja sõjardid eestist välja ajada, nad kavandavad uut totaalset verepulma. Vali paberil, vali elu.

( : ) kivisildnik
Pärnus 24.02.2024