Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: I.Makarov koligu Eestist minema

-
25.02.2024
Ivan Makarovi foto

Uute Uudiste lugeja reageeris artiklile https://uueduudised.ee/uudis/eesti/kui-rongis-on-kodune-tunne/

Tere.Kiri Ivan Makarovile
Olen olnud pikka aega  Teie portaali lugeja,Kuid viimasel ajal on häirima hakanud ukrainlaste meeletu kiitmine. Piinlik on lugeda I.Makarovi artikleid,mis enne oma teravuse ja läbinägelikkuse poolest OLID ootamist väärt lugemine.
Juba pikemat aega,aga käib mingi udupeen VÕÕRAmaalaste haipimine. Vastik. Need niinimetatud põgenikud tulevad siia võtavad(mõned) meie töö,meie kodud, MEIE väljateenitud raha. Meie lastele mõeldud huviringide kohad ja kooli kohad. Kui I:Makarovile meedivad ukrainlased mingu koligu minema. Suuremas osas ukrainas sõda pole ja elu käib MEIE rahaga väge eduliselt.
Olen oma vaadetelt konservatiiv ja pole seda häbenenud,olen öelnud vajadusel igal pool välja oma arvamuse,saanud põlglke pilke.
Rääkige parem sellest,kuidas meie min.palgalised iga päev elavad,kuidas peale maksude maksmist vaadatakse palju raha järgi jääb ja kuidas sellega hakkama saab. Kui sõja põgenikele on mõeldud erinevad toetused siis eestlastele mitte.Kuidas arstide juurde saadakse ennem,aga tavalisele eestlasele aega pole. Tahaks veel väga palju öelda nende asjade kohta. Me ei ole sõjas, Meid veeti sõtta.
Halb,kui meeldiva artikli järel (tõrviku rongkäik) peab lugema mingit soperdist,mis pühapäeva päikeselisel hommikul tuju halvaks teeb. See propa ei erine mingilgi määral peavoolu omast.
Vabandan,kui kiri kubiseb kirjavigadest,aga olen seda ammu tahtnu öelda.
Kaunist päeva jätku ehk Teie päev algas paremini.
Kirsti Perlin