Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Immigrandid ehitavad riiki riigis

-
27.02.2024
Riigikogu hoone
© UU

Riigikogu kõrvalhoones tegutseb mingi rahvusvaheline Venemaalt lahkujate pesa, kes hakkab juba riigikogu funktsioone üle võtma. Äsja Toomkooli 1 ruumid rentinud „Reforum space“ sekretär saadab aina riigikogu liikmetele keeleliselt vigaseid kutseid. Viimati riigi sünnipäeval (mis oli Eesti taasiseseisvumispäevaks nimetatud) lipu heiskamisele nagu tegu oleks riigikogu esimehega. Lisaks kamandas kõiki pärast üritust nende juurde hommikusöögile.

Teiste seas kutse saanud riigikogu saadik Anti Poolametsa sõnul näitab see selgelt, et immigrandid hakkavad otsekohe ehitama riiki riigis. „Ma ei imestaks, kui mõni riigikogulane „Reforum space’i“ korraldatud üritustel siiski käib, et Vene ärimeestelt raha noolida,“ ütles Poolamets, „midagi sarnast on olnud kuulda ka Tbilisist, kus kümned tuhanded Venemaalt lahkujad panid mõne kuuga püsti paralleelühiskonna ning ootamatud külalised hakkasid väga ülbelt käituma.“

Reforum Space Tallinn on ressursside keskus Vene, Valgevene, Ukraina emigrantidele, aktivistidele ja ajakirjanikele.

Seal võivad tagakiusamise ja sõja eest põgenevad aktivistid saada erinevat tüüpi abi. Ruumides asub YouTube’i stuudio, õiguslikud ja psühholoogilised konsultatsioonid ning koostööruum.