Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: „meie inimeste“ integreerimine „naši’ks“ käib täistuuridel

-
28.02.2024
Kuvatõmmis reklaamist

Tallinna firma „Ustanovka televidenija“ viib läbi IP televisiooni paigaldamise reklaamikampaaniat.

Pakutakse venekeelseid kanaleid, k.a. kõige agressiivsemad Kremli propagandat edastavad solovjovi linnupuurid ja Zvezda tüüpi militaarkanalid. Kiire ühendamine igat tüüpi Smart teleriga, ei mingeid digibokse ega muid lisaseadmeid, satelliitantenne, kallihinnalisi teenuseid. Foorumis võib lugeda sadade rahulolevate klientide vastukajasid.

Mis on meil vastu panna? Eesti valitsuse eetrikeeld „vene maailma“ telekanalitele? Putini alama juhitud Venemaa filme ja muud sealt eesti raha eest ostetud kraami vahendav eesti maksumaksjate poolt rahastatav riiklik ETV+? Valitsuse poolt rahastatud tšeljabinsklastest propameeste kogukond vene Delfis? Tallinna maksumaksjaid endiselt kurnav kesikute Savisaare meediaimpeerium?

Venemaa on kõik sealsed opositsiooni väljaanded ja kanalid sulgenud, ajakirjanikud pagendanud või vanglasse sisse kirjutanud, sulgenud Facebooki jpt sotsvõrgustikud, kontrollib kõiki postitusi ja jagamisi, karistades kõiki, kes liigub, Eesti aga võõrustab siia „ajakirjandust“ tegema kolinud putinlike politrukke, kohalikud KaPo figurandid teevad siin ka oma televisiooni ja mingid telefirmad paigaldavad igasse Eesti kodusse soovi korral kiiresti kogu Venemaa telemaastikku.

„Meie inimeste“ integreerimine „naši’ks“ käib täistuuridel.

Nii võidame.

Ivan Makarov