Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kellele me usaldame kohalikud valimised?

-
28.02.2024
Russkii Mir
© UU

Eestis elab 83 507 Vene kodanikku. Liikunud on igasugu uuringuid, aga üldkokkuvõttes võib need jagada kolmeks: kolmandik on nn läänemeelsed, ei saa just öelda, et eestimeelsed, kuid Eesti riigi vastu nad ei läheks; teine kolmandik on nii-öelda neutraalsed, kellel pole Eestist sooja ega külma, neile on tähtis isiklik heaolu ja mugavused; kolmas osa on Russki Mir-i ihalejad, need seltsimehed ootavad pikisilmi Putini kõrilõikajaid.

Neid ei huvita, et nende eluolu võib sellega halveneda. Nad pole võimelised millestki õppima ja midagi nägema. Donetsk, mis oli enne 2014. aasta sõda õitsev linn, üles ehitatud oligarhide rahadega, kus toimusid jalgpalli maailma meistrivõistlused, on muutunud maapealseks põrguks. Rääkimata teistest Donbassi linnadest, mis on tehtud maatasa. Nende seltsimeeste arust tulebki need kannatused läbi elada, et saabuks tuhandeaastane rahuriik Putleri juhtimisel.

Ja sellistel seltsimeestel võimaldame osaleda Eestis kohalikel valimistel! Kui Võrus on neid Venemaa kodanikke ainult 187, siis Tallinnas ja Ida-Virus kümneid tuhandeid. Küsitlustes on näha, et putinistid on jäänud truuks Keskerakonnale. Riigikogus toetavad Vene kodanikele valimisõiguse jäämist ainult sotsid ja keskerakondlased, ehk Tallinna võimuliit. Siit kõigile sõnum, valides sotse, saate Jana Toomi.

Mati Kuklane, EKRE juhatuse liige, Rõuge vallavolikogu esimees